Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína

9. 09. 2014 | Poslední díl
Ještěže se prodává hotové listové těsto! Co by si jinak počali naši soutěžící z Ústeckého kraje, kteří mají za úkol upéct závin? I tak bylo zadání mnohdy nad jejich síly. K vlastní výrobě těsta se nedopracoval žádný z pětice mladých amatérských kuchařů ve složení čtyři ženy a jediný muž.

I když chemik Lukáš vydá aspoň za dva příslušníky silného pohlaví. A nehodnotí jen kvalitu vaření, ale i IQ nejmladší Karolíny, která mu pije krev už od prvního dne. Je to vzájemné. Oba dva si o sobě myslí, že jim nebylo shůry dáno.

Zpočátku to na Ústecku vypadalo na docela pohodovou partičku, ale jak jde o peníze, slušnost a ohledy jdou stranou. Alespoň tak to vidí zdravotní sestra Vlaďka, která kromě kulinářského nadání projeví v pátek i diplomatický talent. Hraje se hodně zostra a ve finále dojde i na podpásovky. Fanděte a dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno 9.9. 2014 - KarolínaProstřeno – 9.9. 2014 – Karolína:


V úterý 9.9. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Karolína (21). Včera nejvíc remcala Karolína, budou se dnes péct oplátky? Budou, ale nejmladší hostitelka se drží svého motta, že s úsměvem jde všechno líp, takže zatím s mírou.

I Karolína se v pořadu Prostřeno s datem 9.9. 2014 přesvědčí, že tučné listové těsto se opravdu nemá plnit horkou náplní, ale špenátový závin aspoň dokončí. Kdyby soupeři věděli, jaký toust dostanou k nedochucenému předkrmu v podobě tataráčku z rajčat, asi by utekli! Skrojené plesnivé pečivo jim v televizi dodatečně neudělá dobře.

Brokolicová polévka je v pořadu Prostřeno s datem 9.9. 2014 bůhvíproč skoro bílá, buď je v ní moc smetany, nebo málo brokolice, jak logicky usoudí Lukáš, který si bohužel ani v ryze dámské společnosti neodpustí oslovení „vole“.

Losos je v pořadu Prostřeno s datem 9.9. 2014 kvalitní a chutný, bohužel jemnou chuť rybího masa přebíjí ostrá niva v gratinovaných bramborách. Vhodnější by byl asi smetanový sýr, kterého je ale už dost v chutném dortu cheesecake, který se podává na lodi! Někteří z hostů teprve až tady pochopí, že plavba lodí není nic pro ně, a mořskou nemoc chytnou i na Labi!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karolína,
v úterý 9.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína:

Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
Prostřeno 9.9. 2014 - Karolína
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc