Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela

9. 05. 2013 | Poslední díl
V Ostravě a okolí se sejdou čtyři ženy a jeden mladý ambiciózní amatérský kuchař. Složení generačně smíšené slezské partičky dává tušit, že o slovní šarvátky nebude v pořadu Prostřeno nouze. Zkušenost naráží na mladistvé sebevědomí a například poslední hostitelka Lea chce tak moc vyhrát, že je velmi kritická už od začátku a nesleví až do konce. Co ale sama předvede? Bude to stačit na vítězství? To se dozvíte v dalším Prostřeno.

Jediný hostitel odvede slušný výkon. Kdo ho však ocení, když skoro žádná z účastnic nejí hovězí? Z toho se poučí nejvýraznější soupeřka Eva, jenže i to je špatně. Eva se nedá opravdu přehlédnout, navíc pracovala v potravinářství jako inspektorka kvality, takže o jídle něco ví, má k němu co říct a nenechá si to ujít.

Prostřeno 9.5. 2013 – GabrielaHolky jí to pěkně spočítají. O rivalkách si stejně myslí, že jsou slepice. Přizná to i v páteční chvilce pravdy? Sejdou se tihle Ostraváci ještě jednou, nebo už se nechtějí nikdy vidět? Uvidíte v pořadu Prostřeno na Prima family!

Prostřeno –9.5. 2013 - Gabriela:


Ve čtvrtek 9.5. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno nezaměstnaná Gabriela (25). Kdyby byl na čtvrteční večeři ke Gabriele pozvaný Zdeněk Pohlreich, dal by Evě za pravdu, co se týče kritiky oblohy neboli přízdoby. Evě v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2013 připomíná syrová zelenina na talíři společně s omáčkou gastronomii osmdesátek.

Když prý Gabriela vyhraje Prostřeno, manžel svolí a založí spolu rodinu. Takže vítězství je pro ni životně důležité! Další motivací je, že chce v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2013 ukázat, že i jednoduchá jídla lze udělat chutně.

Krémová cibulačka, kterou Gabriela udělá, je výborná, hlavní chod rozvíří debatu: Jaký je rozdíl mezi omáčkou a šťávou? Eva to musí ještě nastudovat. Hořčičná omáčka na kuřecích nudličkách se v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2013 moc nechytne, pečené brambory jsou dobré, úvodní sýrová roláda vrtá v hlavě Radovanovi.

Puzzle s motivem Prostřeno, které nechala Gabriela vyrobit jsou vtipné a ještě vtipnější jsou ceny pro vítěze –mladé hostitelce Gabriele se povedly. Na nepečený pudinkový dezert ze sušenek se většina Ostraváků těší. Atmosféra v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2013 je zatím nejlepší, jaká v tomto týdnu byla, i Eva se konečně odváže. Stejně si však myslí, že pokud nevyvolá nějaký konflikt, není se o čem bavit. Leda o jídle.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
ve čtvrtek 9.5. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela:

Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela
Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela
Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela
Prostřeno 9.5. 2013 – Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na 25 teda nevypadá a nějak moc chytrá ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles