Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.4. 2013 – Sandra

9. 04. 2013 | Poslední díl
Čtyři mladé ženy a jeden středoškolský pedagog se sejdou okolo stolů na severu Čech, konkrétně na Liberecku. Zvláštností týdne je, že se hodně pečou velké dorty, což nebývá zvykem, a jinak je to týden ve znamení brambor. Tělocvikář Karel v sobě učitele nezapře, je tahounem pomalu se rozjíždějícího Prostřeno týdne, kde jsou i dvě slečny, které se moc neprojevují.

Mluví, hodnotí, baví, vtipkuje a také skoro téměř všechno s chutí sní. Nebere se moc vážně, a tak se parta nejvíce stmelí právě na jeho večírku a přátelská nálada vydrží až do finále, kdy velmi příjemně překvapí Tereza.

Prostřeno 9.4. 2013 – SandraJen největší škarohlídka, středoškolská studentka Tereza, plánuje, že se Karlovi pomstí za jeho kritiku. Změní názor, nebo mu ve čtvrtek v pořadu Prostřeno nic nedaruje? Vše uvidíte v dalším týdnu v kulinářské show Prostřeno na Prima family.

VIP Prostřeno 9.4. 2013 - Sandra:


V úterý 9.4. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Sandra (18). Nejmladší Sandra se skoro celý týden v pořadu Prostřeno tváří, jako by spolkla citron nebo ji bolely zuby. Sandra nejí houby a kapustu, nemusí čokoládu, co v úterý 9.4. 2013 v Prostřeno sama předvede?

Hosty Sandra v úterý 9.4. 2013 usadí kolem konferenčního stolku, což je nepohodlné, zapomene na slánku a poněkud přecení svoje schopnosti. Sandra ale v úterý 9.4. 2013 zaboduje domácím lískovým těstem, které potřebuje na předkrm, zajímavostí jsou játrové knedlíčky z paštiky. Je jich o něco méně, část paštiky asi snědl hladový tatínek, ale chuťově jsou super.

Diváky mladá kuchařka Sandra pobaví v úterý 9.4. 2013 už při nákupu, kdy si splete křen a celer, který málem přidá do hovězího vývaru. Ani chutná sladká tečka nenapraví, že Sandra selže jako hostitelka, což je její největší slabina. Je v úterý 9.4. 2013 nemluvná, informace se z ní musí páčit, soupeři mají dojem, že ji spíš obtěžují. A nezlepší to ani úterní hra s poněkud nejasnými pravidly.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Sandra,
v úterý 9.4. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mladá, podivná, tlustá...a to její vaření , děs běs......
Obrázek uživatelky
profil
jsem z libereckého kraje,musím koukat....
Obrázek uživatelky
profil
dnes se tedy musím mrknoutSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles