Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena

9. 11. 2017 | Poslední díl
Prostírat se bude opět v našem hlavním městě. V Praze se u stolu setká poměrně mladá parta, která se bude snažit nejen o hlavní výhru 60 tisíc od soupeřů, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti svými hlasy každý den rozhodují, jak jim je ten-který hostitel sympatický a který nakonec od nich kromě finanční odměny získá i řád Zlaté vařečky.

Prahu budou tentokrát reprezentovat dva muži, docela fešáci, které dělí generace. A tři ženy - sebevědomá Slovenka Dana, rošťácká sexy servírka Helena a nejmladší Dorota, která je naopak spíš decentní a uzavřená. Oba pánové překvapí svým bydlením, diváci si přijdou na své. Uvidí ateliér zcestovalého fotografa a mládenecké doupě, kde žije desítka mladých mužů!

Prostřeno – 9.11. 2017 – HelenaMožná už tušíte, jak to tam asi vypadá! Prostřeno! je sice tak trochu i o bydlení, ale hlavně především o jídle. Jídelníčky jsou tentokrát pestré i cizokrajné. A jaký úkol týdne na soutěžící čeká? Kdysi se na ně stály fronty, ale dnes je jich všude spousta.

Neměl by být proto žádný problém vyrobit z nich úkol týdne - zadání zní banány. Nebo to problém bude? Kdo to v Praze vyhraje? Uvidíte v dalším premiérovém Prostřeno!

Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena:


Ve čtvrtek 9.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladá servírka a maminka Helena (24). Helena působí jako životní pohodářka, ale nemá to lehké. Hlavně ve čtvrtek ne. Její den začíná poněkud dramaticky. Tak trochu se zrovna stěhuje, a tak trochu nemá kde vařit. Naštěstí na poslední chvíli sežene útulné útočiště u známých.

A protože si vybrala hodně ambiciózní menu, je možné, že se bude v neznámém prostředí hůře orientovat. A pravda je, že hosté se ve čtvrtek hodně načekají, naštěstí se mohou jít pokochat pěkným výhledem na terasu, počasí je příznivé a skleničky plné. Vyplatí se to čekání na večeři ve stylu letem světem? Na předkrm je paštika „vlámské krůtí paté s červenou řepou na rukolovém lůžku, podávané s žitným bochánkem“. Hostitelka měla strach z bochánku, se kterým trochu válčila a snad ho i přesolila, ale výsledek, krásně naservírovaný, všem chutná.

Tomáš si myslí, že Helena je prostě takový kuchařský talent, umí jídla nejen naservírovat, ale i dochutit. A bude se podávat další studená polévka – tentokrát balkánský okurkový tarator s ořechy a česnekem. Toho je snad prý až trochu moc…

Vynikající by byl hlavní chod „provensálské pečené kachní prso s višněmi, grilovaný kozí sýr, bramborový fondán“, který nebyl určitě levný, bohužel brambory dušené v cideru nezměkly, byly skoro syrové, přesto si ale kuchařka vysloužila chválu. Nikoho nezarmoutil ani lehký italský dezert s jahodami, na úkol týdne ale čas hostitelce nezbyl.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
ve čtvrtek 9.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena:

Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena
Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena
Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena
Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena
Prostřeno – 9.11. 2017 – Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !