Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.10. 2018 – David

9. 10. 2018 | Poslední díl
Další Prostřeno! bude v Moravskoslezském kraji. K plotně se tam postaví tři ženy a dva muži. Jaký úkol týdne bude mít tahle převážně mladá, severomoravská partička? Zadání je krajové, měla by to být nějaká moravská specialita. Parta je to – až na třicátnici Evu – hodně mladá a neklidná, každý je svůj, každý má vlastní příběh.

Místy to vypadá, že kluci jsou stydlivější než holky. Co na sebe Ostravané, Severomoravané a Slezané prozradí? Kdo bude největší taktik? Benjamínek David, který má skoro na všechno alergii, nastávající maminka Natálka, nebo bude největší hráčka záhadná bruneta Eva? A u koho se hosté nejvíce pomějí? Kdo nakonec vyhraje? Bude to výhra zasloužená?

Sledujte Prostřeno! každý všední den a pokud se vám bude zdát, že spravedlnost přišla zkrátka, můžete body svému favoritovi přihrát sami. A když budete mít štěstí, deset tisíc korun nevyhraje jenom amatérský kuchař, kterému přidělíte nejvíce bodů, ale možná i vy!

Prostřeno – 9.10. 2018 – DavidProstřeno – 9.10. 2018 – David:


V úterý 9.10. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno budoucí zahradník a benjamínek týdne David (16). V úterý soutěžní večeři připraví teprve student prvního ročníku zahradnické školy David. Mladík se slušným smyslem pro humor a vše zelené žije obklopen kytičkami, na živobytí si prý zčásti opravdu vydělává už sám, ale rodiče má naštěstí kousek za rohem. David miluje kytičky a má jich plný byt. Jak ale dokáže uvařit? Ačkoliv nadšení mu nechybí, ukáže se, že zkušenosti bohužel ano. Davidovo menu má k dokonalosti hodně daleko.

Navíc se na většinu chodů u něj dlouho čeká. Bude to docela nervák. David ale spolustolovníky odzbrojí svou bezprostředností, u stolu u něj dojde na celkem ožehavá témata kosmetických operací, zdravotních problémů, které se netýkají ani tak jeho, jako spolustolovnice Petry. Zachrání večer alespoň zábava, kde květiny nemohou chybět? Předkrm – roláda tety Martiny patří spíš ke klasice, i když sýrová roláda si stále najde své fanoušky, dokonce i u úterního stolu.

Do italské polévky ale zapomněl kuchař zavařit nudle, a tak je skoro vodovatá. Hlavní chod, hostitelovo tajemství, je z kuřecího masa, místy je řízek spálený a místy naopak nedodělaný, což je u kuřecího masa docela průšvih. Brambory jsou studené a podivná omáčka spíš zbytečná. Nejlépe dopadl dezert s nekorektním názvem černoušek, ten hostům chutnal asi nejvíce.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David,
v úterý 9.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.10. 2018 – David:

Prostřeno – 9.10. 2018 – David
Prostřeno – 9.10. 2018 – David
Prostřeno – 9.10. 2018 – David
Prostřeno – 9.10. 2018 – David
Prostřeno – 9.10. 2018 – David
Prostřeno – 9.10. 2018 – David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle