Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.1. 2015 - Libor

9. 01. 2015 | Poslední díl
Tentokrát to v Brně bude trochu nuda. Tohle že jsou bodří Jihomoravané? Zklamou všechny, co se těší na slivovičku, tradiční pohostinnost, muziku a prohýbající se stoly. Diváci, kteří milují taktizování a hru si ale první premiérový týden nového roku s oblíbeným Prostřeno užijí. Takový Radim se ani netají tím, že trocha přetvářky a hry mu za 50 000 určitě stojí! A to ho všichni měli za sympaťáka týdne.

Nakonec ještě urazí nejmladší Sylvii, která už od pondělí všem pije krev, jak je vybíravá. Každý něco nejí, ale pak to klidně použije ve svém menu – v tom jsou Brňáci a spol. nedůslední. Také se trochu potýkají s příbory, občas si vrátí špinavé skleničky a chválí sporadicky – spíš jen v rámci strategie. Jako nejlepší bavič se překvapivě předvede imitátorský talent Pavel, kterému jde náš prezident mnohem lépe než vlastní vaření. Tahle pětka se už asi nikdy nesejde, nakonec se ale bude muset podělit! A jak se popasuje s úkolem týdne – slavnostními jednohubkami? Uvidíte v tradičním čase na Primě!

Prostřeno 24.1. 2014 - LiborProstřeno 9.1. 2015 – Libor:


V pátek 9.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno „manažer života“ Libor. Poslední hostitel ze Slovácka začne stylově: hosty uvítá v kroji a s domácí pálenkou. Libor si ale zakládá na zdravé kuchyni a červenou řepu podává hned dvakrát! Jednou jako carpaccio z marinované řepy a tvrdá řepa kupodivu chutná Sylvii, které jinak nechutná skoro nic. A potom ve formě polévky, kam přidá i bazalku a rajčata, ačkoli je údajně nejí.

Libor a Radim jsou na sebe v pořadu Prostřeno s datem 9.1. 2015 jako pes a kočka, po včerejšku má Radim Liborovi co vracet. Takže uvidíme spor o pyré, které hostitel podává k pomerančovému lososu – údajně bez chuti.

Zachrání to Pavel svým imitátorským talentem? Koho rozesměje? Jak dopadne závěrečný úkol týdne? Výborně – originální nápad obohatí Liborův žloutkový krém. A měl by být hodně sladký, protože Radim své soupeře vůbec nešetří, a Sylvii dokonce rozpláče… Dívejte se na Prostřeno i v pátek 9.1. 2015!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Libor,
v pátek 9.1. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles