Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel

8. 09. 2015 | Poslední díl
Uprostřed Čech nás čeká parta poskládaná opačně než minulý týden. Čtyři ženy a jediný muž budou soutěžit o padesát tisíc korun v Praze a Středočeském kraji. Úkol týdne bude záhadný a vzhledem k tomu, že nás čeká hodně horký týden, se soutěžící při jeho plnění ještě více zapotí.

Dusno není míněno obrazně, ale doslova. Slunce pálí a my se podíváme do paneláku, na krásnou zahradu, do chaloupky, do Vršovic i do Lán, kde uvaří Pavel, údržbář a měkkosrdcatý řezník. „Ženský kolektiv je výborný, dneska se cítím jako kapitán, už si je diriguju, jak chci,“ chlubí se uprostřed týdne padesátník Pavel.

Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel„Připadal jsem si jako pacholátko, který se nechá houpat v náručí,“ užívá si Prostřeno! lítostivý řezník, který ví, že v jednoduchosti je krása. A diváky určitě zaujme i poslední soutěžící Gabriela, kterou už určitě někdy někde viděli…

Prostřeno – 8.9. 2015 – Pavel:


V úterý 8.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Amatérský řezník Pavel (51). Do Lán, kde pracuje jako topenář a údržbář v prezidentském zámku, pozve své soupeřky Pavel. Je společenský a jako kuchař si dost věří. Ženy jsou zvědavé, co jediný zástupce silného pohlaví předvede a jak to u něj doma vypadá.

Pavel má k jídlu, hlavně k masu velmi vřelý vztah, budete se divit, co všechno už porcoval a jedl! Odjakživa chtěl být řezníkem. A protože ho to baví, aspoň „chodí zabíjet po lidech“. Je to zvláštní kontrast, protože se často dojme a roní slzičky. Zastydí se, když se při vaření v pořadu Prostřeno s datem 8.9. 2015 řízne, naštěstí ne při krájení masa - to se by se mu nemohlo nikdy stát!

I když v průběhu týdne prodělá určitý vývoj, vegetarián z Pavla nikdy nebude. Jeho kladný vztah k české kuchyni nezapře úterní menu, které znovu potvrdí, že v jednoduchosti je krása. Pavel své jídlo v pořadu Prostřeno s datem 8.9. 2015 řízne neodflákne a dotáhne i koncovky. Jídlo dobře chutná a vypadá.

Jeho hovězí závitek (španělský ptáček) je takový, jak má být. Navíc ženy jsou docela přejícné a umí to ocenit. A co dámy čeká v lánské oboře? Mohou si nakrmit lamy. Budou jim ale zvířata dostatečně vděčná, nebo je hnusně poprskají?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
v úterý 8.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel:

Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel
Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel
Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel
Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel
Prostřeno 8.9. 2015 - Pavel
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles