Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš

8. 09. 2014 | Poslední díl
Ještěže se prodává hotové listové těsto! Co by si jinak počali naši soutěžící z Ústeckého kraje, kteří mají za úkol upéct závin? I tak bylo zadání mnohdy nad jejich síly. K vlastní výrobě těsta se nedopracoval žádný z pětice mladých amatérských kuchařů ve složení čtyři ženy a jediný muž.

I když chemik Lukáš vydá aspoň za dva příslušníky silného pohlaví. A nehodnotí jen kvalitu vaření, ale i IQ nejmladší Karolíny, která mu pije krev už od prvního dne. Je to vzájemné. Oba dva si o sobě myslí, že jim nebylo shůry dáno.

Zpočátku to na Ústecku vypadalo na docela pohodovou partičku, ale jak jde o peníze, slušnost a ohledy jdou stranou. Alespoň tak to vidí zdravotní sestra Vlaďka, která kromě kulinářského nadání projeví v pátek i diplomatický talent. Hraje se hodně zostra a ve finále dojde i na podpásovky. Fanděte a dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno 8.9. 2014 - LukášProstřeno – 8.9. 2014 – Lukáš:


V pondělí 8.9. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno chemik Lukáš (29). Ženatý chemik Lukáš Vostrý je někdy pěkně ostrý, ovšem během svého večírku se snaží. Přijdou čtyři dámy, z toho dvě Jany, jedna bruneta a jedna blondýna. Lukáš vaří rád, dokonce říká, že manželku pustí do kuchyně, jen aby po něm uklidila.

Pro Lukáše je v pořadu Prostřeno s datem 8.9. 2014 důležitý názor „kluků v hospodě“, touží vyhrát a v televizi se vytáhnout. Pro úspěch jeho kuřecí krémové polévky, kuřecích jater na majoránce a vepřového steaku s restovanými žampiony ale bude rozhodující názor holek u stolu. Hostitel lehce nestíhá, propocený pobíhá po bytě, občas zapomene nalít.

Zvláštní je v pořadu Prostřeno s datem 8.9. 2014 polévka konzistence kaše, v níž je rozmixované maso. Játra chutnají jen těm, co je jedí, druhá polovina ocení aspoň omáčku. Maso je bůhvíproč tuhé a steakové nože to nezachrání, protože chybějí. Hruška dušená v černém čaji a bílém víně si vyslouží chválu, a kupodivu Lukášovi celkem projde, že přípravu úkolu týdne nezvládl a nedokončil.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v pondělí 8.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš:

Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš
Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš
Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš
Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš
Prostřeno 8.9. 2014 - Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
byl slizkej a neupřímnej.Děs!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles