Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina

8. 06. 2015 | Poslední díl
Pořad Prostřeno! zavítá po delší době do jižních Čech a čeká nás opravdu „jihočeská bašta“. Pod úkolem týdne si můžeme představit ledacos, třeba i jeden oblíbený hlavní chod, ale čeká nás i pěkně vypečený týden. „Tenhle týden je celý takový šokový,“ shrnou na konci své angažmá Jihočeši, kteří zahájí a i zakončí kečupem.

V pondělí s ním nešetří Kristina, která připraví svým kolegům opravdový šok! Opustí soutěž, rozhodí soupeře a ti jí vzkážou: „Jsi zbabělá!“ Jací vlastně jsou, naši Jihočeši? Kdo o sobě tvrdí, že je hvězda? Je Vilma o třídu výš, jak si myslí Mirek? Proč platí za stravovacího guru? Je zkušenější a upřímnější než ostatní? Proč si s Vilmou ostatní nevymění telefonní čísla? Bude ji to mrzet?

Prostřeno 8.6. 2015 - KristinaProč jsou všichni proti ní, vždyť je těhotná!? Nebo je to z její strany jen recese, taktika a hra? Zuzana s Vilmou navíc řeší čekanku – co myslíte, existuje čekanková mouka? Pokud to nevíte, tak se to ve finále dozvíte. A samozřejmě hlavně to, kdo vyhraje tohle bláznivé kolo vašeho oblíbeného Prostřeno!

Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina:


V pondělí 8.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Kristina (37). Svérázná dáma s věčným obvazem na krku a obrovským sebevědomím má pro hosty hned několik překvapení - to první na ně vyskočí z peřiňáku už během šmějdění – a překvapením je i celý večer v Táboře. Největší překvapení si ale nezaměstnaná Kristina chystá až na středu. První hostitelka patrně nemá dobrý smysl pro realitu.

Zatímco sama v pořadu Prostřeno s datem 8.6. 2015 hodnotí svůj výkon v superlativech a nepochybuje o výhře, soupeři to vidí odlišně. Rozpaky vzbudí úprava stolu, laxní přístup hostitelky, Kristinino domácké oblečení, obyčejný předkrm i vodová bramborová polévka. A hosté mohou být rádi, že tu „bio zeleninu“ neviděli v syrovém stavu. Chuť je definitivně přejde při tajném domácím receptu na čínu.

Rýže je – prý kvůli novým hrncům – nedovařená a kuřecí maso polosyrové. Úkol týdne je v pořadu Prostřeno s datem 8.6. 2015 strašný blaf a Kristina ho radí vylepšit notnou dávkou kečupu“ Zatím tolerantní Jihočeši radši moc nemluví, ale když hostitelka zmizí do kuchyně, nemohou zadržet smích. Kristina si myslí, že oněměli blahem z jejího jídla. Špatně nedopadne makovec, kterému by ale určitě prospěla kávička.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristina,
v pondělí 8.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina:

Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
Prostřeno 8.6. 2015 - Kristina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !