Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman

8. 05. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá na jih republiky, kde se v malebném Jihočeském kraji utkají tři ženy a dva muži. Z kuchyní se bude linout vůně dobrého jídla, zvládnutelný je i úkol týdne, což je tentokrát oblíbená pizza. Bude v mnoha různých podobách, ale v pondělí nebude vůbec. Parta je to pestrá a o zábavu tak nouze jistě nebude. Nejmladší a nejstarší jmenovkyně Marušky od sebe dělí skoro padesát let. A shodou okolností jsou obě Marie vynikající kuchařky.

Jejich kachnička a kančí na šípku budou vonět až z obrazovky. O klasickou jihočeskou baštu se pokusí i zdravotní sestra Dana, jejíž manžel už před čtyřmi roky v pořadu vařil - a uspěl. Podaří se Daně to samé? Je to všestranná žena, která zvládne i hospodářství, z něhož pochází hodně surovin. Bez ambicí na příjemný večer, chutné menu a samozřejmě výhru nejsou ani oba soutěžící muži, kteří mají v plánu dotáhnout do vítězného konce spíš moderní meníčka.

Prostřeno – 8.5. 2018 – RomanPánové ale budou bojovat s časem a občas se jim smůla lepí na paty… Kdo si nakonec odnese šedesátitisícovou výhru? A kdo z jihočeských amatérských kuchařů bude nakonec nejsympatičtější i divákům a získá odměnu deset tisíc korun? Dívejte se na Prostřeno od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman:


V úterý 8.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno mladý tatínek, ajťák Roman (28). Sympatický Roman, který miluje techniku, počítače, dobré jídlo a svou profesní svobodu, do své soutěžní večeře docela investoval. Nejen finance, ale i invenci. Po delší době se tak na stole ocitne pokus o italské rizoto a poměrně vzácné telecí maso.

Italské rizoto, kam Roman odvážně přidal čerstvé kalamáry, které před kamerou ukázkově očistí, není podle tradičního receptu, kuchař se spolehá na rýžovar a víno do pokrmu přidá až ke konci. Proto se rizoto někomu může zdát kyselé. Roman se bohužel spolehl i na další kuchařskou pomůcku – tlakový hrnec. Ten ho ale zradil – jeho hovězí vývar se zcela vyvařil! Roman nepropadne zoufalství a pomůže si kostkou a domácími nudlemi, část masa zachrání a nakrájí do vodnaté náhražky vývaru.

Práskne na sebe u stolu, co se mu stalo? Nebo se bude tvářit, že hovězí polévka je prostě OK? Náplastí na tuhle kalvárii je úterní hlavní chod: telecí medailonky se šťouchanými bramborami jsou prý výtečné a měkoučké, špatný není ani poslední chod cheesecake. Tento módní dezert kupodivu nezná Tomáš, který žil a pracoval v Anglii. Na toho praskne, že neupekl úkol týdne – pizzu, kterou Roman zvládne na jedničku. A návštěvu potěší i minigolfem, který se mu do jeho 3+1 krásně vejde.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Roman,
v úterý 8.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman:

Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
Prostřeno – 8.5. 2018 – Roman
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice