Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.4. 2014 - Irena

8. 04. 2014 | Poslední díl
Praha, ale nejen Praha. Také střední Čechy! A kousek Itálie. Povinným úkolem dalšího týdne v pořadu Prostřeno totiž bude v Čechách oblíbená pizza, kterou jako své milované jídlo uvádějí i někteří soutěžící. Budou favorizovaný pokrm tentokrát proklínat, nebo se jim povede jako v pizzerii?

Uprostřed Čech se setkají tři mladé ženy a dva muži. Pavla, která se ráda pouští do hovorů o vaření a postupech, dráždí vyvařeného a zkušeného naturála Pavla. Naši Středočeši jsou poměrně dost velcí hnidopiši, co se týče jídla, praxe ale trochu pokulhává. Shodou okolností je tentokrát v hlavní roli cibule, kotlety a pivo: dvě cibulačky, třikrát kotlety, z toho dvakrát na pivu. A navíc i česnečka, králík, jehněčí a jeden vypadlý vlas…

Prostřeno 8.4. 2014 - IrenaA kdo se v jídle nejvíce nimrá? Irena! Pozře jen bílé maso – nakonec se ukáže, že jen kuře. Z každé porce proto preparuje šunku, salám a slaninu, tentokrát jí ale nikdo extra zvlášť nepodstrojuje. Prostě má smůlu. Pavel dokonce považuje „za demenci“ účastnit se kulinářské soutěže s podobným omezením. Myslí si to i kolegové? Zvítězí tentokrát taktika, nebo zkušenost? Už brzy vám další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 8.4. 2014 – Irena:


V úterý 8.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno vybíravá pracující studentka Irena (24). Proč si mají soupeři k Ireně do Žehušic obout staré boty? To vrtá všem hlavou, když přijíždějí k novostavbě rodinného domu umírněné vegetariánky Ireny, která jí pouze kuřecí maso. Co v pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2014 uvaří ve své krásné moderní kuchyni s akcentem žluté barvy?

Kuřecí prsa na bylinkách a gratinované smetanové brambory s parmazánem; příloha prý chutí připomíná bramborák. Hlavní chod je dost slaný, dopadnou lépe vlastní bagetky zapečené s mozzarellou a pestem? Výsledek je rozporuplný, pro někoho je předkrm moc suchý, pro jiného naopak mastný. Cibulačku kupodivu v pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2014pochválí Martin, který se přitom bál, aby po trávení tak velkého množství cibule nevydával u stolu nežádoucí zvukové projevy.

Spraví to nakonec ovocné čokoládové fondue a hledání pokladu? Jak velká je v téhle středočeské partě míra přetvářky? Co kdo pochválí u stolu a následně vyvrátí na kameru? To uvidíme již v úterý 8.4. 2014 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena,
v úterý 8.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.4. 2014 - Irena:

Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
Prostřeno 8.4. 2014 - Irena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík