Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel

8. 03. 2013 | Poslední díl
Tentokrát se v malebném Jihočeském kraji sešla hodně pestrá pětka. Seriózní vysokoškolák David, trochu rezervovaná slečna Martina, bavič týdne, řidič autobusu Ladislav, duchem mladá důchodkyně a příjemná společnice Lída a nakonec švihácký, ale srdečný obchodník Daniel.

Na první pohled velmi nesourodá společnost si už od prvního večera v pořadu Prostřeno kupodivu sedla a nenašel se žádný taktik ani rýpal, který by vzácně soudržnou atmosféru zkazil. I kulinářsky to byla zdatná pětice, takže se všichni dobře najedli.

Prostřeno 8.3. 2013 – DanielA zábava byla v pořadu Prostřeno pestrá, dva muži se překonali, jednou čeká soupeře bobová dráha a podruhé krmení dravé zvěře – českokrumlovských medvědů. A finále? Budete překvapeni. Jde o vyhranou sázku, na níž vydělají opravdu všichni. V žádném případě neprohloupí ani diváci, když si nenechají ujít jihočeský týden s Prostřeno v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel:


V pátek 8.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno obchodník Daniel (36). Nevídáno, neslýcháno. Obchodník Daniel z Českého Krumlova se vsadil se svými  přáteli, kteří ho do pořadu Prostřeno přihlásili, že pokud vyhraje, o výhru se spravedlivě rozdělí se soupeři.

Už samo útulné prostředí jeho domu hosty v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2013 příjemně naladí. Sváteční tabule a pozorný upravený Daniel také potěší, navíc večeře je výborná. Jídlo lehké, vše vlastní výroby.

Mix zahraniční moderní kuchyně v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2013 zahájí doma upečená bruschetta
, následuje brokolicový krém, takže je možnost srovnání s Davidovou pondělní polévkou. A na stole je v pátek 8.3. 2013 konečně ryba. Vezme Láďa lososa na milost? Jako příloha je špenát a zajímavá bramborová kaše.

Dočká se vůbec Daniel v pátek 8.3. 2013 nějaké výtky? Snad příliš sladká domácí zmrzlina k flambovanému ananasu, na jídlo se chvílemi čeká a parmazán k rybě je už nadbytečný a chuťově rušivý. Ovšem krmení zámeckých medvědů hrozny vína je zážitek nezapomenutelný! Tahle parta se určitě ještě sejde – třeba na letní grilovačce u Lidušky na chalupě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Daniel,
v pátek 8.3. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel:

Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
Prostřeno 8.3. 2013 – Daniel
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles