Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.2. 2019 – Simona

8. 02. 2019 | Poslední díl
Nepřímým, ale zásadním leitmotivem premiérového týdne z Moravskoslezského kraje je vzpomínka na reality show Vyvolení, kterou v minulosti vysílala televize Prima.

Několik prvních návštěvníků Vily je nezapomenutelných, mezi nimi určitě Jindra, kučeravý blonďák s dredy, který v průběhu pobytu změnil barvu vlasů. A právě na Jindru narazíme hned v pondělí, je totiž partnerem první hostitelky Jaroslavy. A v pořadu účinkovala i další hostitelka Romana, která svůj veselý a neuspořádaný život přehodnotila, obrátila se k Bohu a svou víru bere velmi vážně.

Týden ze severu Moravy, kde vaří čtyři ženy a jediný muž, je pestrý nejen lidsky, ale i gastronomicky. Vařit se bude kuchyně domácká, ale také mezinárodní: ruská, estonská, korejská, dokonce i dnes tak módní a zdravá vietnamská kuchyně.

A jaký bude na severu Moravy úkol týdne? Zní docela tajemně, soutěžící mají upéct Boží dar. Jak si s tím poradí Romana? Po svém – rozdá všem Bibli. A kdo to v přátelském a kulinářsky vyrovnaném týdnu nakonec vyhraje? Bude jeden výherce, nebo se bude 60 000 korun dělit? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc může získat nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno 8.2. 2019 – SimonaProstřeno 8.2. 2019 – Simona


Invalidní důchodkyně Simona (42) je dobrá hospodyně, které při servisu pomůže galantní Vlastimil

Poslední večer a celé finále se odehraje v útulném domě u invalidní důchodkyně Simony, kterou trápí klouby. Páteční hostitelka, vdaná maminka dvou dospělých dcer, vsadí na českou kuchyni, ale bude se ji snažit ozvláštnit - třeba krajovými knedlíky. Hosté se u Simony cítí báječně a ani v pátek rozhodně netrádají. Vejce a slaninu obsahuje předkrm s „kouzelnými tousty“ a se salátkem, následuje hovězí vývar s vepřovou kostí, játrovou rýží a nudlemi, zde ale kuchařce ujela ruka se solí. Na hlavní chod je vepřové ve smetanové omáčce a k tomu jsou slezské bramborové knedlíčky kluski. Už podle názvu kluzké. A jako sladkou tečku poslední hostitelka plánuje čokoládové suflé se šlehačkou a jahodami. Ne všechno ale půjde jako po másle, a tak Simoně bude potřeba pomocné ruky v kuchyni. Té silné, chlapské. Nabídne se galantní Vlastík, který hostitelce pomůže s otvíráním přípitku nebo odnášením nádobí.

Hostitelka má v kuchyni co dělat, čas běží, a nakonec podává jako „dar boží“ zmrzlinu. Proč ne? Vždyť v létě je to úplně požehnání! Dobře rozběhnutý večer se zasekne kvůli zábavě, kterou zkomplikuje místní rozhlas. Snad se s tím tolerantní a veselá parta vyrovná. A vystoupení mažoretek, kde je i hostitelčina neteř, návštěvu potěší, až dojme. Simona si i po těch nervech nakonec libuje, že její účast v pořadu splnila účel: rozptýlila se a přišla na jiné myšlenky…



Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,

v pátek 8. 2. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.2. 2019 – Simona:

Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
Prostřeno 8.2. 2019 – Simona
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !