Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena

8. 02. 2018 | Poslední díl
Třetí letošní premiérová kulinářsko-hostitelská show Prostřeno! zavítá do Moravskoslezského kraje. Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. A jaký úkol soutěžící dostanou? Budou to zdravé ovesné vločky, které, přiznejme si, všichni tak moc nemusí.

Je kromě místa a účasti v pořadu něco, co amatérské kuchaře ze severu Moravy spojuje? Je mezi nimi pár nadšených rybářů, ale hlavně - kdyby populační vývoj naší republiky visel na jejich bedrech, nastala by v Česku populační exploze! Tři z našich spoluhodovníků totiž mají po čtyřech dětech! Kořením pořadu je pak poslední hostitelka Šárka, která dorazila až z Kanárských ostrovů, kde už dvacet let žije, muzicíruje, zpívá a podniká v cestovním ruchu.

Prostřeno – 8.2. 2018 – HelenaCo řeknou soupeři na její španělské menu, kde sice chybí polévka, ale stůl se prohýbá pod dalšími chody? A samozřejmě nechybí ani „mořské potvory“. Kdo si bude poslední večeři ošklivit a kdo si naopak pochutná? A kdo z chlapů se rozpláče? Jak to nakonec celé dopadne? Sledujte Prostřeno! a hlasujte! Opět bude na co se dívat a co hodnotit!

Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena:


Ve čtvrtek 8.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Helena (42). Čtvrtá hostitelka Helena, která je momentálně na nemocenské, nosí celý týden na hlavě paruky, dnes má obzvlášť nápadnou image. Vystudovaná zdravotní sestřička, ale také číšnice nebo prodavačka, vsadí na obvyklá česká jídla a se servisem se moc nepáře. Přesto si věří, avšak nezaujme ani bytem v Karviné, kde žije s dcerou a vnučkou.

Jarda, který dosud vystupoval jako takový dobrácký medvídek, je ve čtvrtek jako vyměněný, ale není sám, kdo se u Heleny necítí moc dobře. Naštve ho menu, které není přesné, a mate ho. Co se třeba skrývá pod úvodním „chlebovým tajemstvím“? Jarda není na žádné záhady zvědavý, a navíc si na jakési chlebové smažence nepochutná on ani soupeři. Pórková polévka dopadne docela dobře, jen Šárce nepřipadá nic extra a také jí vadí, že je v ní víc brambor než pórku.

A co takové plátky s rýží? A proč je plátek jen jeden, když na menu je v množném čísle? Jaké a s čím budou? To zatím neví ještě ani hostitelka, která se nakonec rozhodne pro hořčici, maso z tlakového hrnce je měkké, škoda, že si s tím nedala víc práce. Helena ale o sobě nijak nepochybuje, má pocit, že když hosté skoro všechno snědli, má vítězství v kapse.

Domácí „tiramisa“, jak hostitelka říká svému dezertu, není také žádná hitparáda, takže nálada během večera není příjemná a vztahy se poněkud pokazí. A proč to schytá od Jardy také Šárka? Moc mluví, nikoho nepustí ke slovu a o Španělsku už Jarda nechce nic slyšet!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
ve čtvrtek 8.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena:

Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena
Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena
Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena
Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena
Prostřeno – 8.2. 2018 – Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !