Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel

8. 10. 2013 | Poslední díl
Že pýcha předchází pád, se ví už dlouho. Věra, poslední soutěžící z Prahy, na to ale zapomněla. Také se říká, že lež má krátké nohy. Když jste ale dostatečně přesvědčiví jako bude v pořadu Prostřeno David, leccos vám projde.

Těším se, že se bude kritizovat, proto jsem se přihlásil. Nechci, abychom se plácali po zádech a říkali si, jak to máme dobrý,“ říká největší hráč. David o sobě rovnou prohlásí, že je taktik. Největším kritikem je Věra. „Ty ataky jsou nepříjemný, ale nemůžu říct, že bych se z toho úplně rozklepala,“ říká vyrovnaná Silva, která do konfrontace s Věrou radši ani nejde.

Prostřeno 8.10. 2013 - PavelVěra hledá v pořadu Prostřeno chyby i tam, kde nejsou. Šťourá, rýpe, prostě si koleduje. Nakonec si vytáhne černého Petra. Její finále je výbuch, naprostá katastrofa! Na povinný úkol – jídlo z italské kuchyně – musí rezignovat. Nestačí jí síly dokonce ani na vlastní předkrm a zábavu. Absolutně nestíhá, soupeři si prostřou sami. Ostatně – vše uvidíte v napínavém Prostřeno! z Prahy.

Prostřeno – 8.10. 2013 – Pavel:


V úterý 8.10. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno ukřivděný Pavel (62). Pavel připadá Silvě jako „malé dítě a věčně ukřivděný“. Podle Davida „bydlí jak albánský uprchlík“. Zajímavým bonusem k malému pronajatému bytu v Hostivaři je zahrádka, přesto za prostředí Pavel moc bodů nezíská.

Co italského musí v pořadu Prostřeno s datem 8.10. 2013 uvařit druhý hostitel Pavel? Opět caprese, tentokrát ale zapečené. Kdo jako první prozradí, že to, na čem si hosté tak pochutnávají, kuchař vůbec neměl v plánu? Pavlovi je horko už na začátku, prý to dokonce vypadá „na nějakou oživovačku“.

Nervy pracují, chybí mu prostor na vaření. Variace pomazánek dopadla v pořadu Prostřeno s datem 8.10. 2013 lépe než včerejší, zato thajská „smažená kuřecí prsíčka v křupavém těstíčku s pikantní sladkokyselou omáčkou“ měla několik česko-asijských much. V italské rajčatové polévce plavou tagliatelle a Věra si žádá příbor. Marně...

Také ji v pořadu Prostřeno s datem 8.10. 2013 zajímá, proč se tak dlouho čeká a proč se Pavel lépe nepřipravil na hlavní chod. Projde mu, že na základ svého „smetanového pohoštění“ zakoupil hotový piškotový korpus? Zbyde někdejšímu dýdžejovi ještě energie na kouzla s čísly a kartami?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
v úterý 8.10. 2013 od 18.00 na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel:

Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
Prostřeno 8.10. 2013 - Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle