Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír

7. 06. 2017 | Poslední díl
V dalším premiérovém týdnu se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Moravy, do Moravskoslezského kraje. Poměr soutěžících je tři ku dvěma, muži jsou v mírné přesile. Tentokrát to bude o poněkud odlehčené kuchyni, jahodových dezertech se zakysanou smetanou – to je úkol týdne, ale občas i volba samotných soutěžících.

Amatérští kuchaři se zhlédli v krémových polévkách, vývaru se nedočkáme, ale s bujonovými kostkami na dochucení nikdo moc nešetří, ani to nikdo neřeší. Snad ještě více než na vaření se totiž soutěžící soustředí na výzvy, ty berou hodně vážně: občas jsou docela odvážné i náročné a lepší než zábava. Jednou dokonce výzvu splní náhradník…

Prostřeno – 7.6. 2017 – JaromírNejvětší výzvě ale čelí nejmladší soutěžící Petr, který je gay, ale třeba své milované babičce se k tomu prý ještě nepřiznal. Do kamery proto učiní svůj coming out, aby v té věci už jednou provždy bylo jasno. Petr objasní i některé věci z minulosti, které se mu po rozchodu s přítelem v životě moc nepovedly.

Ženám to připadá odvážné, obdivuhodné, upřímné, ale třeba Jaromír by se bez něčeho takového v pořadu o vaření klidně obešel. Nebude Petr své upřímnosti litovat? Ovlivní jeho smutné vzpomínky bodování soupeřů? Není v tom nakonec i špetka taktiky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a udělejte si na věc vlastní názor!

Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír:


Ve středu 7.6. 2017 v pořadu Prostřeno uvaří Valcíř Jaromír (40). Třetí hostitel překvapí hezkým prostředím, svými kaktusy a také tím, že je ctitel díla fotografa Jana Saudka, které má v bytě vystavené. Jaromír byl hodně aktivní už v závěru včerejšího večera, dnes se musí předvést jako kuchař, nejen jako bavič.

Večírek u Jaromíra dostane grády, když se hosté už na začátku zúčastní jeho adrenalinové zábavy, což je projížďka obrněným transportérem. Ani Jaromírovo menu není pro chlapa úplně typické, hosté ho tipovali na nějakou klasickou baštu nebo steaky – tomu nejvíce odpovídá hlavní chod, který obsahuje krkovici. Ta je ale také na zelenině, která tvoří velkou část středečního menu.

Jaromír je rozvedený a u sporáku nestojí určitě poprvé. Jako první chod bude celerový salát s domácí bagetkou, ten nadchne i ty, co celer normálně nemusí. Hostitel se ale nebojí riskovat a v tomto případě je risk ziskem. Pórková polévka je možná trochu přesolená, ale také dobrá a kuchařova oblíbená, takže ji má docela vychytanou.

Jarda se také pokusí o Míša řezy, je vidět, že ani pečení se nebojí. Třetího hostitele ale ještě čeká výzva. A bude to focení ve stylu – ateliér Saudek: kdo bude hlavní modelkou? Kdo všechno se obnaží a připojí se k focení, kterého se ujme Ondřej? Bude se Jaromír stydět?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaromír,
ve středu 7.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír:

Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír
Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír
Prostřeno – 7.6. 2017 – Jaromír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka