Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan

7. 05. 2013 | Poslední díl
V Ostravě a okolí se sejdou čtyři ženy a jeden mladý ambiciózní amatérský kuchař. Složení generačně smíšené slezské partičky dává tušit, že o slovní šarvátky nebude v pořadu Prostřeno nouze. Zkušenost naráží na mladistvé sebevědomí a například poslední hostitelka Lea chce tak moc vyhrát, že je velmi kritická už od začátku a nesleví až do konce. Co ale sama předvede? Bude to stačit na vítězství? To se dozvíte v dalším Prostřeno.

Jediný hostitel odvede slušný výkon. Kdo ho však ocení, když skoro žádná z účastnic nejí hovězí? Z toho se poučí nejvýraznější soupeřka Eva, jenže i to je špatně. Eva se nedá opravdu přehlédnout, navíc pracovala v potravinářství jako inspektorka kvality, takže o jídle něco ví, má k němu co říct a nenechá si to ujít.

Prostřeno 7.5. 2013 – RadovanHolky jí to pěkně spočítají. O rivalkách si stejně myslí, že jsou slepice. Přizná to i v páteční chvilce pravdy? Sejdou se tihle Ostraváci ještě jednou, nebo už se nechtějí nikdy vidět? Uvidíte v pořadu Prostřeno na Prima family!

Prostřeno – 7.5. 2013 - Radovan:


V úterý 7.5. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Radovan (26). Jediný muž týdne Radovan žije s prarodiči v domě v Těrlicku. Do soutěže Prostřeno ho přihlásila dnes již bývalá přítelkyně, protože rád vaří, je soutěživý a sportovně založený.

Studený předkrm je v pořadu Prostřeno s datem 7.5. 2013 vtipně servírovaný, menu zní moderně a lákavě. Radovan ovšem netuší, že dýňová polévka žádné velké nadšení nevzbudí, někomu vadí opražená semínka. A opravdu nemůže předpokládat, že tři dámy ze čtyř nerady hovězí.

Včerejší hostitelce dokonce nevoní
. Nejstarší Eva se s takovým názorem nemůže v pořadu Prostřeno s datem 7.5. 2013 smířit a vznikne první spor. Když prý se sejde u stolu více žen, jedna musí být zákonitě slepice.

Aby se Radovan vyhnul kritice, že je rostbíf krvavý či tuhý a podobně, podává ho propečený a nakrájený na tenké plátky. Má to ale marné – stejně se nikomu v pořadu Prostřeno s datem 7.5. 2013 nezavděčí.

A Eva, které hovězí chutná, by spíš uvítala rostbíf růžový. Zato dezert, jehož název soupeřky neumí ani přečíst, sklidí nadšení. Zmrzlina s omáčkou z lesních plodů je bomba, stejně jako závěrečná hra. Čeká nás výbuch? To zjistíme v pořadu Prostřeno s datem 7.5. 2013.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radovan,
v úterý 7.5. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan:

Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan
Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan
Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan
Prostřeno 7.5. 2013 – Radovan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !