Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.4. 2020 – Vladimír

7. 04. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! bude velikonoční a kde jinde umí přivítat příchod jara a rozumějí si s tradicemi a pomlázkou lépe než v Jihomoravském kraji? U stolu v Brně a na jižní Moravě se ve velikonočním speciálu sejdou tři ženy a dva muži. Oba pánové umějí péct, spojuje je láska k Chorvatsku i nízkosacharidová dieta, což na sebe „prásknou“ hned v pondělí. S Velikonocemi souvisí i úkol týdne – beránek. Kdo vtipně zaimprovizuje a kdo upeče klasického piškotového beránka a ozdobí ho mašlí?

Na programu bude též ukázka létající jógy či folklorní a pěvecké vystoupení, připomínka velikonočních tradic a výzdoby. Soutěžící budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Proto sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 7.4. 2020 – Vladimír:


Prostřeno – 7.4. 2020 – VladimírV úterý 7.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Vladimír (44). Druhý hostitel pozve návštěvu do brněnského činžáku, kde žije s kamarádem a odkud i pracuje. Vladimír podnikal v cestovním ruchu, jeho láskou je Chorvatsko, úterní menu je ovlivněné chorvatskou, ale i slovenskou kuchyní, protože odtud pochází.

Vlado miluje vaření a pečení, dokonce se na Slovensku zúčastnil kuchařské soutěže a Vašek ho pozná podle vystavených fotografií. Hosty přivítá stůl „jak vítají koledníky na Myjavě“, který přetéká klobáskami a sýry, bohaté bude i Vladimírovo menu. Atmosféru večera ale naruší nervozita hostitele, který se v jednu chvíli hroutí, pláče a stěžuje si na špatný osud.

Vladimír utrpěl vážný úraz hlavy a stále není v pořádku, má problémy s rovnováhou a není divu, že je z toho všeho dost na dně. A tréma z natáčení ambiciózního hostitele dorazí, svoji večeři ale nakonec zvládne, včetně úkolu týdne. Ať už je to slovenská polévka z brynzy „demikát“, ta chutná moc paní Daně, nebo hlavní chod, kachní roláda s nádivkou a „blitva“ z mangoldu, pampelišky a kopřivy na způsob špenátu.

Zelená příloha a roláda s nádivkou i petrželka v bramborách připomínají Velikonoce. Pavlína má na blitvu alergickou reakci a soupeři čekali od Vladimíra ještě něco víc. Ten se „vyřádil“ hlavně na slavnostním moučníku – velkém barevném dortu s prskavkou a jedlým logem pořadu. Velikonoční je i zábava, zdobení upečených vajíček, kdy se napjatá atmosféra večera konečně uvolní…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vladimír, v úterý 7.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.4. 2020 – Vladimír:

Prostřeno – 7.4. 2020 – Vladimír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !