Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla

7. 04. 2014 | Poslední díl
Praha, ale nejen Praha. Také střední Čechy! A kousek Itálie. Povinným úkolem dalšího týdne v pořadu Prostřeno totiž bude v Čechách oblíbená pizza, kterou jako své milované jídlo uvádějí i někteří soutěžící. Budou favorizovaný pokrm tentokrát proklínat, nebo se jim povede jako v pizzerii?

Uprostřed Čech se setkají tři mladé ženy a dva muži. Pavla, která se ráda pouští do hovorů o vaření a postupech, dráždí vyvařeného a zkušeného naturála Pavla. Naši Středočeši jsou poměrně dost velcí hnidopiši, co se týče jídla, praxe ale trochu pokulhává. Shodou okolností je tentokrát v hlavní roli cibule, kotlety a pivo: dvě cibulačky, třikrát kotlety, z toho dvakrát na pivu. A navíc i česnečka, králík, jehněčí a jeden vypadlý vlas…

Prostřeno 7.4. 2014 - PavlaA kdo se v jídle nejvíce nimrá? Irena! Pozře jen bílé maso – nakonec se ukáže, že jen kuře. Z každé porce proto preparuje šunku, salám a slaninu, tentokrát jí ale nikdo extra zvlášť nepodstrojuje. Prostě má smůlu. Pavel dokonce považuje „za demenci“ účastnit se kulinářské soutěže s podobným omezením. Myslí si to i kolegové? Zvítězí tentokrát taktika, nebo zkušenost? Už brzy vám další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 7.4. 2014 – Pavla:


V pondělí 7.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno přemoudřelá hráčka Pavla (28). Pavla v průběhu týdne provokuje ostatní tím, že si hraje na brouka Pytlíka. Všechno ví a zná – přitom její večeře zase takový zázrak není. Bylinkové muffiny s krůtím masem jsou nevýrazné, chtělo by to více soli, bylinek, možná i nějaký ten dip.

Povinný úkol dopadne v pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2014 lépe – jen by prý pizza měla být teplá. A hlavně by v ní neměl být vlas! „Vlas mi vadí hodně a myslím, že by se to stát nemělo,“ říká Bára, které by se to s její dlouhou bohatou kšticí mohlo klidně přihodit také. Do italské kuchyně spadá i rajská polévka podle Jamieho Olivera, kam kromě tomatů přijde i řapíkatý celer a mrkev. Je možné, že Pavel neví, kdo je to Jamie Oliver?

Nakonec polévka od slavného kuchaře chutnala právě jemu. V pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2014 ho rozčiluje Irena, která nejí maso. „Podle mě je to demence,“ čertí se zemitý chlápek, který by si bez masa asi neuměl život představit, a podivuje se nad Ireninou účastí v kulinářské soutěži. Pavla vsadí na vepřové na pivě s hrnkovým knedlíkem a masa je opravdu flákota.

Milovnice deskových her Pavla proto zařadí zábavu už po polévce, aby dala bůčku a krkovičce šanci se propéct. Čekání zpříjemní kreativní hrou. Bude maso jako dort? A co skutečný dort – cheesecake? Proč se musel obejít bez jahod? Nervózní a poněkud chaotická Pavla není ideální hostitelka. V pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2014  zapomíná nalévat i vodu a hosté si u stolu, kde se válejí papírové ubrousky, musí sami rozdat příbory.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
v pondělí 7.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla:

Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
Prostřeno 7.4. 2014 - Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se s manželem moc těšíme na další týden s Prostřeno Smajlík sledujeme pořad každý den,snad tento týden dopadne lépe,než ten minulý Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka