Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.3. 2017 - Václav – Ústecký kraj

7. 03. 2017 | Poslední díl
Na Ústecku, často v Děčíně, jsou muži v totální přesile, jediná žena bude vařit v pátečním finále. Antonie však hned první večer předvede, že ženy u stolu neviditelné nebudou. Severočeská pětka je parta průměrná, nastanou chvíle legrace, napětí i hádek, ty se odehrávají hlavně mezi Antonií a Václavem. Ti dva se nemusí a ostatní je už od začátku považují za největší taktiky. Je to pravda? Kulinářsky jde o docela vyrovnaný týden a na jídlo se dlouho čeká, jednou si parta mezi chody dokonce zajde do hospůdky na jedno….

Povinným zadáním je kaše, což je široké téma. Mají z čeho volit, i když výsledek hosty většinou nenadchne. Jen zkušený Pavel úkol týdne zařadí vtipně do své večeře, ale pomůže mu to? Výzvy jsou spíš škodolibé a začne se s tím pěkně od pondělka u věčného optimisty Martina, kterého na chvíli přejde úsměv, možná se i zastydí. Jídelníčky jsou si podobné, čtyřikrát bude vývar, často vepřové maso, jde o hodně masitý týden.

Prostřeno 7.3. 2017 - Václav – Ústecký krajU stolu se dokonce řeší i teplota interiéru a tomu odpovídající oblečení, což nebývá obvyklé. Rozpoutá to Antonie, která chodí na večeře v mikině. Václav jí to oplatí, když k ní dorazí v pátek v kožichu a chce v něm sedět i u stolu. Vzhledem k lokalitě se většina večeří odehraje v panelákových bytech, takže nejen menu, ale i interiéry si jsou docela podobné. Ale vyhraje jenom jeden. Muž, nebo žena? Kdo se stane vítězem ústeckého týdne? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku!

Prostřeno 7.3. 2017 - Václav – Ústecký kraj:


V úterý 7.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno pekař Václav (27). Také v úterý zůstaneme v Děčíně. Byt, v němž včera kritický Václav žije se svým přítelem a kde přivítá své soupeře, je pěkně vypulírovaný a vydekorovaný. Vašek se na začátku své večeře tváří, že nemá vůbec nic hotového, každopádně předkrm určitě ne, ani dobré domácí bagetky k masovým kuličkám nejsou ještě hotové.

Vašek je šikula, doma má sice neklizeno, ale časově prostě nestíhá. Hosté si při čekání na polévku začnou vyprávět vtipy – místo hlavního chodu bude zábava, což je zdobení perníčků, které bude i součástí výzvy. A Antonii je vedro, přesto se nesvlékne… Polévku s játrovými knedlíčky si má každý nabrat ze servírovací mísy sám, ale vznikne kolem toho tolik zmatků, že se toho hostitel raději zase ujme.

Hostům se zdobení povedlo, povedou se hostiteli jeho bramborové pusinky a vepřové závitky s jablky a ořechy? Soupeři by si radši dali normální bramborovou kaši, šťávu k masu dostanou pěkně v omáčníku. Dezert - palačinky s horkými borůvkami a šlehačkou, se Vaškovi povede, ale s úkolem týdne jsou trochu problémy, protože ovesná kaše je skoro nepoživatelná a nikdo o ni moc nestojí, dokonce ani hostitel.

Antonie kritizuje a Václav si myslí, „že je tak hloupá, že ani neví, co je to taktika…“ Vašek nevařil zle, ale to čekání a zmatky mu na bodech určitě nepřidají…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Václav,
v úterý 7. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice