Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna

7. 02. 2019 | Poslední díl
Nepřímým, ale zásadním leitmotivem premiérového týdne z Moravskoslezského kraje je vzpomínka na reality show Vyvolení, kterou v minulosti vysílala televize Prima.

Několik prvních návštěvníků Vily je nezapomenutelných, mezi nimi určitě Jindra, kučeravý blonďák s dredy, který v průběhu pobytu změnil barvu vlasů. A právě na Jindru narazíme hned v pondělí, je totiž partnerem první hostitelky Jaroslavy. A v pořadu účinkovala i další hostitelka Romana, která svůj veselý a neuspořádaný život přehodnotila, obrátila se k Bohu a svou víru bere velmi vážně.

Týden ze severu Moravy, kde vaří čtyři ženy a jediný muž, je pestrý nejen lidsky, ale i gastronomicky. Vařit se bude kuchyně domácká, ale také mezinárodní: ruská, estonská, korejská, dokonce i dnes tak módní a zdravá vietnamská kuchyně.

A jaký bude na severu Moravy úkol týdne? Zní docela tajemně, soutěžící mají upéct Boží dar. Jak si s tím poradí Romana? Po svém – rozdá všem Bibli. A kdo to v přátelském a kulinářsky vyrovnaném týdnu nakonec vyhraje? Bude jeden výherce, nebo se bude 60 000 korun dělit? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc může získat nejen váš favorit, ale také vy!
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna

Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna


Vysokoškolská studentka, půvabná vietnamská míšenka Kristýna (22), zčásti vsadí na kuchyni svého otce a neprohloupí

Velkým překvapením bude čtvrteční a nejmladší hostitelka. V půdním mezonetovém bytě bydlí s přítelem, bonusem je prostorná terasa s výhledem. Kristýna řečená Týna připraví napůl vietnamské a napůl evropské menu. A pořádně si s ním vyhraje. Její kvalitní výkon není až takovým překvapením pro samotnou hostitelku, ta se vaření věnuje už od třinácti let a víceméně se jí daří, i když má za sebou i nějaké ty karamboly. Ve čtvrtek se jí vyhnou. A Kristýna dože plně soustředit na přípravu pokrmů, které dobře zná. Startuje s bohatými smaženými závitky obsahujícími krevety, rýžové nudle, Jidášovo ucho, zeleninu, prostě všechno, co tam patří. Jako z asijské restaurace a možná ještě lepší, což platí i o polévce Pho Ga, která je v tomto případě kuřecí. Obě jídla nejsou jednoduchá, vtipné a praktické je využití čisté silonové ponožky při přípravě polévky. Kdo chce, může jíst hůlkami, nebo se to aspoň přiučit. Pak už Týna přejde do našich luhů a hájů, odkud si vybrala populární líčka. Jsou telecí, s kaší, a opět se mladé hostitelce zadaří. A na jedničku s hvězdičkou vyjde kouzelný a moderní dezert s čokoládou a malinami. Zábavou u studentky psychologie je kresba, k níž hostitelka udělá odborný výklad. Ocení starší soupeři Týnin klid, úsměv a celodenní snahu?


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna,

ve čtvrtek 7. 2. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna:

Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
Prostřeno 7.2. 2019 – Kristýna
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles