Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří

7. 11. 2012 | Poslední díl
Pořad Prostřeno se tentokrát odehraje v hlavním městě, kde se sejde pestrá společnost, v níž převažují muži. Číšník Martin, který mluví hodně a rád, ale ke konci už ho nikdy nechce moc poslouchat. Nejstarší sommeliér Jiří pro změnu nemluví skoro vůbec, je to chovatel hadů, ale občas se chová jako zaklínač hadů.

Hvězdou a kořením celého týdne je nepochybně Kwesi řečený George, který má co říct, ale jde mu to ztěžka - je to Angličan. Smíškem týdne je určitě první hostitelka, mladá servírka Jitka. Pražskou pětku uzavírá Denisa, která asi o jídle docela ví, ovšem zda také výborně uvaří, uvidíme na Prima family teprve v pátečním finále pořadu Prostřeno!

Prostřeno 7.11. 2012 – JiříProstřeno 7.11. 2012 – Jiří:

Ve středu 7.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno vinař a chovatel hadů Jiří (42). „Mohlo by to klapnout, často s úspěchem připravuji party, mám zkušenosti z vinotéky,“ věří si prostřední kuchař. Spíš kritický kliďas Jirka se zatím moc neprojevil, ostatní ho považují za taktika. I Jirkův byt 3 + 1 připomíná vinotéku, kde podniká, spíš chalupu než městský byt.

Překoná Jitka strach z hadů? To se dozvíme ve středu 7.11. 2012 v pořadu Prostřeno. V předsíni jsou terária a v nich devět posledních chovných hadů z původních čtyřiceti – něco pro Jitku. Co zcestovalý otec ročního syna plánuje k večeři? Konfitované kolínko, o němž v menu neprozradí, že je jehněčí, „aby nikomu už dopředu nesmrdělo“. Maso na zelenině a víně ovoní rozmarýn, tymián a saturejka. Špekový knedlík bude nepřehlédnutelnou vložkou tyrolské hovězí polévky.

Nikdo kromě Denisy ve středu 7.11. 2012 neví, co jsou kanapky. Jiří na své chuťovky riskne i krevety, udělá domácí pesto a sklidí úspěch. Hostina končí dalším carpacciem, které je z ananasu a ozdobené rybízem. Proč Jiří zavazuje před zábavou svým hostům oči? Aby si pohladili hady, nebo poznali, jaké víno jim nalil? Proč Martin osahává Denisu? Protože nevidí, nebo zneužívá situace?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jiří,
ve středu 7.11. 2012 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří:

Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
Prostřeno 7.11. 2012 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !