Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří

6. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 6.4. 2018 – JiříProstřeno – 6.4. 2018 – Jiří:


V pátek 6.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Jiří (30). Holky jsou moc zvědavé, jaké překvapení jim přichystá jediný chlap skupiny. Tuší nějakou kulišárnu. Jirka je takový drsňák – lebky, drápy, piercing, tetování, oblíbená černá. Poslední hostitel toho má ve finále hodně. Ještě než začne vařit, jde se ucházet o nové zaměstnání, které nutně potřebuje. Holky se bojí, že v jeho bytě bude nepořádek, ale Jiří se docela snažil, aby se jim u něj líbilo.

Šmejdění v ložnici plné erotických pomůcek děvčata zaujme. Doma má hezkou moderní kuchyni a rád v ní vaří. I vyučený kuchař Jiří připraví téměř veganské menu a Jana, která by se z toho měla těšit, je zklamaná! Prý od takového chlapa čekala něco těžšího… Zato Vlasta je ráda. Jiří se představí jako pozorný hostitel, snaží se dolévat, dívkám se věnuje, vykládá jim historky ze svého veselého života plného párty a při tom odbíhá do kuchyně, aby nic nezanedbal.

Je trochu nervózní, na výsledku mu záleží, teče z něj pot. O svém menu se radil s tetou a soupeřkám trochu vadí, že některé suroviny do atraktivního dezertu prý tetička i vyráběla. Předkrm – rajčatový tatarák s domácí focacciou  je příjemné překvapení, polévka je rustikální bramboračka se spoustou zeleniny a hub, servírovaná z polévkové mísy a správně horká. Hlavní chod - zeleninové pyré a plněná zelenina - je možná zdravý až moc. Navíc Jana nejí houby, Vlasta pro změnu celer, Jiří bude muset trochu improvizovat.

A při přípravě sladkého „čoko překvapení“ projeví velkou trpělivost. Rozpustí si Jiří vousy, jak ho o to žádá Vlasta? Bude to největší překvápko finále? Nebo to bude žonglování s ohněm, jeden z koníčků svérázného hostitele? Ohnivá show je určitě nejlepší zábavou celého týdne. Baví se nejen holky, ale celé sídliště, kde Jiří žije…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pátek 6.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří:

Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří
Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří
Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří
Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří
Prostřeno – 6.4. 2018 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.
Fandila jsem a jsem ráda , že pan Jiří vyhrál . . .
Obrázek uživatelky
profil
.
Fandila jsem a jsem ráda , že pan Jiří vyhrál . . .
Obrázek uživatelky
profil
.
Fandila jsem a jsem ráda , že pan Jiří vyhrál . . .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles