Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef

6. 12. 2018 | Poslední díl
Všichni jsou zvědaví na večer u zastánce zdravé výživy u Josefa. Zastánce zdravé a hlavně rostlinné stravy samozřejmě nachystá menu bez masa a živočišných produktů. K tomu ale připraví i pár přednášek a dokonce i osvětovou zábavu.

A to bude něco na Broňu, ten se snaží večer bojkotovat. Ostentativně dává najevo, že pro něj existuje jen jedna cesta – cesta s masem. Josef se mu snaží vysvětlit, že je nemocný. A to bude poslední kapka. Broňa si připadá zdravý jako řepa a na Josefa začne útočit. Ostatní by si na zdravém menu i docela pochutnali, ale všem náladu zkazí napjatá atmosféra.

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef:


Prostřeno – 6.12. 2018 – JosefJosef, který vystudoval v Olomouci vysokou školu obor rekreologie – management životního stylu a volného času, působí jako výživový konzultant. Nedávno začal pracovat i na farmě, kde se pěstuje bio zelenina. Má za sebou hodně zaměstnání - pracoval jako editor videí, fotograf, na německé lodi uklízel toalety a stavěl chladicí systémy v halách. Cestoval, strávil měsíc v Peru a tři měsíce na Bali. Žil tři roky v americké „zóně dlouhověkosti“ v Loma Linda, kde přijal rostlinnou stravu a věří, že díky tomu mohou být lidé zdravější, veselejší a šťastnější. Josef žije se svojí přítelkyní a kočkou v Olomouci, v bytě 1+1.

Charakter: Prý pozitivní, flegmatický a vážnější než dříve.

Zájmy: Rád jezdí na kole, na snowboardu, hraje na kytaru a na piano – rád tvoří hudbu.

Vztah k vaření: Vařit moc neumí, protože to nepotřebuje a považuje to za zbytečné. Často jí jen jednoduchou rostlinnou a syrovou stravu, ale soutěž je pro něj výzva, protože s ovesnou kaší, hromádkou celozrnné rýže a zeleniny nebo s červenou čočkou by u svých hostů asi moc nepochodil.

Chutě: Mezi jeho oblíbená jídla patří v létě meloun a v zimním období má rád různé kaše se semínky a ovocem na snídani. Jí jen rostlinnou stravu, asi dvakrát měsíčně sní také nějaké pečivo.
Nesnáší: Živočišné výrobky, klasické sladkosti, tatarák, mléčné výrobky. Při společném stolování mu vadí mlaskání, krkání a kouření.

Motto: TICHO!

Očekávání: Do Prostřeno se přihlásil, aby mohl lidem ukázat, že se dá jíst a žit pouze na rostlinné stravě. Těší se, že „vzbudí rozruch a hodně blbých řečí“. Doufá, že hodně lidem ukáže, jak jíst zdravě a cítit se skvěle. Zároveň bere svou účast i jako zpestření vlastního života.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Josef,
ve čtvrtek 6.12. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef:

Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
Prostřeno – 6.12. 2018 – Josef
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles