Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 6.11. 2012 – Martin

6. 11. 2012 | Poslední díl
Pořad Prostřeno se tentokrát odehraje v hlavním městě, kde se sejde pestrá společnost, v níž převažují muži. Číšník Martin, který mluví hodně a rád, ale ke konci už ho nikdy nechce moc poslouchat. Nejstarší sommeliér Jirka pro změnu nemluví skoro vůbec, je to chovatel hadů, ale občas se chová jako zaklínač hadů.

Hvězdou a kořením celého týdne je nepochybně Kwesi řečený George, který má co říct, ale jde mu to ztěžka - je to Angličan. Smíškem týdne je určitě první hostitelka, mladá servírka Jitka. Pražskou pětku uzavírá Denisa, která asi o jídle docela ví, ovšem zda také výborně uvaří, uvidíme na Prima family teprve v pátečním finále pořadu Prostřeno!

Prostřeno 6.11. 2012 – MartinProstřeno 6.11. 2012 – Martin:

V úterý 6.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Martin (33). „Jsem soutěživý, ve všem chci být první,“ přiznává druhý účastník, číšník a milovník zvířat. Trumfne ve svém moderním bytě na Pankráci Jitku, jak se domnívá? Co uvaří ve své červené kuchyni, kde je zvyklý vařit pravidelně pro svoji rodinku? Martinovo menu překvapilo, protože „moderní menu s italským rizotem a čokoládovou pěnou vyžaduje určitou kuchařskou zkušenost.“

Pochutnají si hosté pořadu Prostřeno na Carpacciu, které bude Martin servírovat v úterý  6.11. 2012? „Carpaccio jsem chtěla, bohužel ale hovězí, nikoliv z červené řepy,“ směje se Denisa, stejně je na tom i George. Změní názor, až ochutnají módní předkrm z aktuální červené řepy? Raritní je, že Martin nejí houby, ale uvaří žampionový krém a během svého večírku chce zlomit tu „osobní bariéru“.

Hosté se úterý 6.11. 2012 příliš nenajedli. „Dnes přijdu domů hladová,“ myslí si Denisa, která prý řekne příteli, ať doma navaří. Polívka je jako z luxusní restaurace, myslí si Brit Kwesi alias George – Jiřímu na ní vadí olivový olej, také mu nechutná italské rizoto, kterému neprospívá čekání.

Zajímavě servírované kuřecí prsíčko se mu zdá trošku vysušené, ostatním chutná. Nervózní Martin se prý ale snažil až moc, je to perfekcionista… A na závěrečné čokoládové pěně vyučená cukrářka Denisa pozná, že je z polotovaru, ale Jitku naprosto odbourá servírování. Co to dostala na talíř, snad psí bobky?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 6.11. 2012 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 6.11. 2012 – Martin:

Prostřeno 6.11. 2012 – Martin
Prostřeno 6.11. 2012 – Martin
Prostřeno 6.11. 2012 – Martin
Prostřeno 6.11. 2012 – Martin
Prostřeno 6.11. 2012 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Udivuje mě, jak každý, kdo ten daný den či spíše večer nevaří, kritizuje. Copak jim není jasné, že budou nervy na pochodu a vše se jim může vrátit, až budou v kuchyni sami??? Smajlík Pak většinou dojde na to, že se něco nepodaří, tak jak si představují a jsou středem kritiky i oni sami.
Takže jdu do toho, abych ochutnala, co vaří jinde a ukázala jiným, co vařím a chutná mě. Aspoň tak to beru já.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle