Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman

6. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Zlínském kraji a hraje se o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který dostane nejvíc jejich hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky. Kdo to bude tentokrát? U stolu se sejde hodně pestrá společnost, čtyři svérázné ženy a jeden mladík, který teprve odmaturoval a patří mu páteční finále.

Zlínský týden zahájí vegetariánka Nikola, která představí alternativní menu, protože Prostřeno! nevnímá jako festival masných pokrmů a jde na to jinak. Jak uspěje? A jak bude v průběhu týdne hodnotit ostatní? To je v podobné situaci, kdy část menu soutěžící neochutná, vždycky oříšek. Ostatní jídelníčky budou masité a dost tradiční, i když i tady se pár zajímavostí, místy až bizarností také objeví.

Prostřeno – 6.10. 2017 – RomanA kdo bude největší hráč? Nejstarší Soňa, nebo zdravotní sestra Petra? Ani Daniela nikomu nic nedaruje, sama ale pohoří. A komu se povede nejlepší úkol týdne – domácí zmrzlina? To všechno a ještě mnohem víc uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s oblíbeným pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman:

 
V pátek 6.10.2017 uvaří v pořadu Prostřeno Roman (20).
Středoškolský student se mezi ženami asi necítí úplně pohodlně, moc toho zatím u stolu neřekl. Čerstvý maturant a bývalý aktivní hokejista doufá ve férovou hru. Možná ale narazí, protože dámy pozve do zatím nejkomfortnějšího bydlení týdne, celý dům má jen pro sebe s přítelkyní. „Jak to, že takhle mladý kluk má dům jenom pro sebe?“ diví se soupeřky, hlavně Petra. Ale řešit se bude i jídlo. Ne každé z žen, a Petře zvlášť, bude moderní kuchyně po chuti.

Roman udělá pár chyb, spíš chybiček, ale snaží se, jako hostitel je štědrý a pozorný, na menu rozhodně nešetří, je vidět, že ho gastronomie zajímá. Ocení jeho soupeřky francouzská lahůdková játra v salátovém předkrmu? A jak dopadne chřestová krémová polévka? Ujela Romanovi opravdu ruka se solí? A je filé z jehněčího hřbetu v bylinkové krustě s portskou šťávou opravdu tak vysušené, jak tvrdí Petra i ostatní? Nebo je to už jen taktika?

Roman působí jako mírný kluk, a tak se nehádá, ale určitě ho to mrzí. Stejně jako to, že ve výsledku je jeho crème brûlée skoro tekutý, což je asi opravdu jediná vážná chyba celé moderní a světácké večeře ve francouzském stylu. Protože jinak - je to hodně o závisti a taktice. A to dost přes čáru…

Jak tento týden dopadne? Kdo vyhraje? Ten, kdo uvařil nejlépe? Nebo zvítězí taktika? Ať je to jak je to, diváci mohou opět vzít spravedlnost do svých rukou a bodovat podle vlastní volby. Dívejte se na Protřeno! od pondělí do pátku v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Roman,
v pátek 6.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman:

Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
Prostřeno – 6.10. 2017 – Roman
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice