Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla

5. 06. 2013 | Poslední díl
Impulzivní Prostřeno z Ústecka je čistě dámská jízda. Ženy by si u stolu přály muže, mají to ale marné. Chlapi se nedostaví, bude to týden plný estrogenu, drobení do drůbežích kaldounů i vývarů, nebo co je to vlastně za polévky. A k tomu dvakrát bowling a jedna hodně dlouhá večeře. Ze samého čekání a hladu se „holky“ prostě zvednou a půjdou se nadlábnout do protější restaurace.

Je to komplot proti ruské hostitelce, nebo to už prostě nemohly vydržet? A protože je to babinec, tak si také navzájem kontrolují čistotu sklenic a vrstvy prachu, které jim prostě kazí chuť k jídlu! Kdo to hraje na city? Kdo se tváří sebejistě a nakonec pohoří? Uvidíte v dalším vydání oblíbené kulinářské soutěže Prostřeno na Prima family, kde se hraje o velkou sumu!

Prostřeno – 5.6. 2013 – Pavla:


Prostřeno 5.6. 2013 - PavlaVe středu 5.6. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno aktivní pokojská Pavla (47). Pavla toho stihne hodně a má dost zájmů. Pracuje jako pokojská v Německu, píše knihu svého života, studuje zdravovědu.

V jejím příjemném bytě v obci Libouchec se Severočeškám líbilo a celkem jim tu i chutnalo. Šárka je ve středu 5.6. 2013 hovornější a veselejší, dokonce zapomene na svéráznou dietu. Sní v dnešním Prostřeno s datem 5.6. 2013 všechno! Lehký ovocný předkrm, kaldoun, svíčkovou s karlovarským knedlíkem a „lehké slovenské pohlazení“ z lístkového těsta.

Pavla se ráda tváří záhadně. Jak přišla k receptu? To nám prozradí v pořadu Prostřeno s datem 5.6. 2013. V kaldounu chyběly drůbky, ale je prý báječný. Svíčková nebyla svíčková, protože byla z vepřového.

Babiččin recept na hlavní chod společnost u stolu rozdělil. Nejen Alla totiž vnímala vepřovou pečeni jako náhražku. Kdo vyhraje improvizované Hádej, kdo jsem? To uvidíme již ve středu 5.6. 2013 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
ve středu 5.6. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla:

Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla
Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla
Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla
Prostřeno 5.6. 2013 - Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle