Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal

5. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 5.5. 2016 – Michal: 


Prostřeno – 5.5. 2016 - MichalVe čtvrtek 5.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Michal (25). Michal působí zprvu jako ranař a všichni jsou proto zvědaví, jak zvládne vlastní vaření a jaký bude hostitel. V průběhu pořadu na sebe prozradí, že se narodil ve znamení Vah, ale jako váhavec se určitě necítí. A při vaření to dosvědčí. Michal není moc zkušený kuchař, přesto se klidně pustí do nevyzkoušených jídel a není to pro něj „žádná věda“.

To platí o předkrmu, který je v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2016 podobný tomu včerejšímu, pro někoho je jeho zapečený hermelín možná chutnější než ten Veroničin. Určitě je ho více… Hovězí polévku vaří Michal také poprvé, ale pustí se do toho s vervou. Opírá se o recepty, které si vylepil po kuchyňských skřínkách. Při vaření trochu láteří a nadává, což hosté slyší, protože kuchyni má v chodbičce a příchozí také hned ovane vůně vývaru a jídel, která na ně čekají.

Michal v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2016 nejvíce bojuje s úkolem týdne, který ho docela zaskočí – a hosty skoro porazí. Výsledek se totiž stane součástí Michalovy zábavy (a pomsty) s míčkem – „beer pin pongu“. Hlavním jídlem jsou zapečené kotlety na hořčici se šťouchanými bramborami, maso bude poněkud vysušené, ale propadák to není. Michal je v domácím prostředí mnohem přirozenější, snaží se, jeho večírek na Vinohradech bude zábavný, rozpustilý a zakončí ho pořádná porce dortu podle receptu Michalovy přítelkyně.

Čtvrtý hostitel v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2016 bere věci s nadhledem a z návštěvy si klidně utahuje. Když zapomene na příbory, komentuje to: „Že to neměli čím jíst? Klidně to mohli jíst rukama, masíčko se rozpadalo a koupelnu máme.“ A jestli nevíte, co je to dijon, tak se to dnes večer uprostřed salvy smíchu dozvíte…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
ve čtvrtek 4.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal:

Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
Prostřeno – 5.5. 2016 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !