Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.06. 2018
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla

5. 05. 2015 | Poslední díl
Jsme v Jihomoravském kraji, kteří mnozí z náš považují za nejpohodovější kout republiky, za takovou naši Provence. A v tomto duchu proběhne i další týden s pořadem Prostřeno! Čekají nás vyrovnané soutěžní výkony, jídelníčky moderní, ambiciózní, ale i poctivě domácké a klasické, na surovinách a nápojích se nešetří.

Bude to hezký týden, v klidu a v pohodě, s kultivovanými a občas i vtipnými hostiteli. Sestava je tři ku dvěma ve prospěch žen, a i když chtějí všichni vyhrát a počítat umí, také chtějí něco předvést, pobavit své soupeře a možná se z nich stanou i kamarádi. „Myslím, že si vyměníme čísla a budeme se chtít ještě určitě vidět,“ zní většinový názor, který převládá ve finále. „Jsme dobrá skupina, nikdo si na nikoho nevymýšlí nějaké nesmysly,“ říká Martin, který má k taktizování asi nejblíže a občas zábavně provokuje.

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla„Zařídím sklep a doufám, že se potkáme u nás i s polovičkami a dáme tu pravou moravskou degustačku,“ slibuje zase policistka Aneta. A úkol týdne? Stále jsou to fresh recepty, což je zadání tak široké, že by každý mohl obohatit své menu něčím čerstvým a osvěžujícím. Dívejte se a nechte se inspirovat kulinářským uměním Moravanů v tom nejlepším věku.

Prostřeno – 5.5. 2015 – Pavla:


V úterý 5.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Pavla (28). Ačkoliv má mladá maminka Pavla z Brna-Kohoutovic velké ambice, štěstí ji během vaření i večeře opustí. Možná si zvolila menu, které je nad její síly. Těsto na koblížky vzdoruje a lepí se, dotáhne Pavla moučník do zdárného konce? Večer zahajuje světová delikatesa foie gras, které dělá hostitelka teprve podruhé v životě, a je škoda, že tak drahá surovina nevyvolá u hostů nadšení, ale spíš rozpaky.

Někdo mohl být v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2015 zaskočen legendou kolem ní, neznalému může připadat bizarní až nechutná. Příprava panenky na grilu raclette by mohla být společenská záležitost, což ale u Pavly neplatí.

Gril zůstal na kuchyňské lince, panenka s přílohami trvala v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2015 dlouho a maso přeschlo. U zábavy se hosté napili i zasmáli, bude to ale stačit? Asi nejlépe  dopadla polívka s nudlemi podle babiččina receptu.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
v úterý 5.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla:

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !