Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla

5. 05. 2015 | Poslední díl
Jsme v Jihomoravském kraji, kteří mnozí z náš považují za nejpohodovější kout republiky, za takovou naši Provence. A v tomto duchu proběhne i další týden s pořadem Prostřeno! Čekají nás vyrovnané soutěžní výkony, jídelníčky moderní, ambiciózní, ale i poctivě domácké a klasické, na surovinách a nápojích se nešetří.

Bude to hezký týden, v klidu a v pohodě, s kultivovanými a občas i vtipnými hostiteli. Sestava je tři ku dvěma ve prospěch žen, a i když chtějí všichni vyhrát a počítat umí, také chtějí něco předvést, pobavit své soupeře a možná se z nich stanou i kamarádi. „Myslím, že si vyměníme čísla a budeme se chtít ještě určitě vidět,“ zní většinový názor, který převládá ve finále. „Jsme dobrá skupina, nikdo si na nikoho nevymýšlí nějaké nesmysly,“ říká Martin, který má k taktizování asi nejblíže a občas zábavně provokuje.

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla„Zařídím sklep a doufám, že se potkáme u nás i s polovičkami a dáme tu pravou moravskou degustačku,“ slibuje zase policistka Aneta. A úkol týdne? Stále jsou to fresh recepty, což je zadání tak široké, že by každý mohl obohatit své menu něčím čerstvým a osvěžujícím. Dívejte se a nechte se inspirovat kulinářským uměním Moravanů v tom nejlepším věku.

Prostřeno – 5.5. 2015 – Pavla:


V úterý 5.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Pavla (28). Ačkoliv má mladá maminka Pavla z Brna-Kohoutovic velké ambice, štěstí ji během vaření i večeře opustí. Možná si zvolila menu, které je nad její síly. Těsto na koblížky vzdoruje a lepí se, dotáhne Pavla moučník do zdárného konce? Večer zahajuje světová delikatesa foie gras, které dělá hostitelka teprve podruhé v životě, a je škoda, že tak drahá surovina nevyvolá u hostů nadšení, ale spíš rozpaky.

Někdo mohl být v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2015 zaskočen legendou kolem ní, neznalému může připadat bizarní až nechutná. Příprava panenky na grilu raclette by mohla být společenská záležitost, což ale u Pavly neplatí.

Gril zůstal na kuchyňské lince, panenka s přílohami trvala v pořadu Prostřeno s datem 5.5. 2015 dlouho a maso přeschlo. U zábavy se hosté napili i zasmáli, bude to ale stačit? Asi nejlépe  dopadla polívka s nudlemi podle babiččina receptu.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
v úterý 5.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla:

Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
Prostřeno 5.5. 2015 - Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík