Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora

5. 04. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát vydá do malebného Jihočeského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utkají čtyři ženy a jediný muž. A vítěz se může těšit i na dárkovou prémii, na které si také pochutná. To ale zatím ještě netuší… A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne – nějakým typickým pokrmem Jihočeského kraje? Bude kulajda nebo kapr?

A co třeba takový žahour, jáhelník, cmunda, zelníky, houbová paštika, jihočeské buchty, rybí polévka, vdolky nebo kočičák? Jakým z tradičních receptů se nechají amatérští kuchaři inspirovat? Týden bude ve znamení tří: tří panenek, které připraví dvě vyučené servírky a jeden bývalý číšník. Nikola a Ivana se spolu nemusejí, někdo bude u stolu docela rýpat.

Prostřeno – 5.4. 2019 – BarboraZkazí jinak příjemné finále všem zúčastněným? A jak celý jihočeský týden dopadne? Kdo vyhraje? To všechno uvidíte, když si nenecháte ujít Prostřeno! z jihu Čech. A opět nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora:


V pátek 5.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Barbora (29). Poslední hostitelka z Velešína nepodcení finále hned od první chvíle. Už přivítání s pozitivní a upravenou Bárou je pro hosty příjemné, srdečné a nenucené. A byt úplně nadchne Nikolu, ale není sama, kdo se cítí v dotaženém, vzdušném a naklizeném bytě příjemně. Vdaná maminka na mateřské není žádná šedá myška a už vůbec ne puťka domácí.

S vařením to prý doma sice nijak nepřehání, ale plotny se nebojí. Zato má ráda upíry, vášnivě skládá puzzle, baví ji četba erotické literatury a přiznává, že má ráda sex. S manželem. Pro své hosty připraví jednoduchý, ale osvědčený předkrm ze žlutého melounu a sušené španělské šunky. Mezinárodní pochoutku doprovodí jihočeské kapří škvarky, za kterými se ale Bára naběhala skoro jako pohádková Maruška. Sehnat kapra v jižních ˇCechách totiž není vůbec jednoduché, nakonec hostitelka musela zajet až do krajského města. Také uvaří hovězí vývar, který návštěvě chutná, protože je horký, i když je v něm polévkové koření, mražená zelenina nebo třeba kupované nudle.

I nakonec bude panenka, na kterou se chvíli čeká, ale hostitelka si s tím poradí. Přílohou jsou doma vypěstované zelené fazolky podle babiččina receptu a kupované americké brambory. Bude to někomu vadit? Výhrady snad byly k pepřové omáčce, se kterou byla paradoxně sama Bára naopak spokojená, stejně jako se svou pečenou vlhkou buchtou „drc drc“, která se neobešla bez spousty lechtivých žertíků. A potěšila…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora, v pátek 5. 4. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora:

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !