Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana

5. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 5.4. 2018 – JanaProstřeno – 5.4. 2018 – Jana:


Ve čtvrtek 5.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno veselá veganka Jana (30). Pánská kadeřnice Jana pozve své hosty do zbrusu nového domečku, kde bydlí s manželem. Je romantický a zařízený ve stylu Provence. Jana je sice veganka, ale veganka mlsná. Svá jídla ráda smaží, miluje hranolky a ostré chutě. A svůj jídelníček si pestří spoustou neobvyklých surovin. Například její tatarák samozřejmě nebude z masa, jak se bojí Růžena, která syrové maso nepozře, ale z rýžových chlebíčků!

Kdo to pozná? Následuje pekingská polévka, která je ostrá po chilli, zde asi kuchařka skutečně přestřelila. Růžena s ostatními nejprve nesouhlasí, pak ale z polévky skoro přijde o hlas a musí si pomoc panáčkem. Je to zdařilý herecký výkon, nebo má opravdu tak citlivé hrdlo? To ví nejlépe asi jen ona. Nevšední produkty obsahuje i hlavní chod.

Domácí hranolky s Janinou oblíbenou solenou cibulí jsou klasika, ale doprovází je „černé ragú“, které je prý z ovoce – chlebovníku. Tak to je určitě pro všechny premiéra. Veganská kuchyně v Janině pojetí není propadák – hosté si pochutnají i na jemném „čoko tofurníku“. Hostitelka si dá s přípravou večeře totiž opravdu hodně práce.

Nejvíc to ale kazí Růžena, která si chce s Vlastou vyříkat vše o úterku a o údajně špinavém nádobí. Jana se ale nenechá, svůj večer zvládá dobře a pro hosty připraví zábavu se zavázanými očima. I ta souvisí s její veganskou kuchyní…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 5.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana:

Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !