Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana

5. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 5.4. 2018 – JanaProstřeno – 5.4. 2018 – Jana:


Ve čtvrtek 5.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno veselá veganka Jana (30). Pánská kadeřnice Jana pozve své hosty do zbrusu nového domečku, kde bydlí s manželem. Je romantický a zařízený ve stylu Provence. Jana je sice veganka, ale veganka mlsná. Svá jídla ráda smaží, miluje hranolky a ostré chutě. A svůj jídelníček si pestří spoustou neobvyklých surovin. Například její tatarák samozřejmě nebude z masa, jak se bojí Růžena, která syrové maso nepozře, ale z rýžových chlebíčků!

Kdo to pozná? Následuje pekingská polévka, která je ostrá po chilli, zde asi kuchařka skutečně přestřelila. Růžena s ostatními nejprve nesouhlasí, pak ale z polévky skoro přijde o hlas a musí si pomoc panáčkem. Je to zdařilý herecký výkon, nebo má opravdu tak citlivé hrdlo? To ví nejlépe asi jen ona. Nevšední produkty obsahuje i hlavní chod.

Domácí hranolky s Janinou oblíbenou solenou cibulí jsou klasika, ale doprovází je „černé ragú“, které je prý z ovoce – chlebovníku. Tak to je určitě pro všechny premiéra. Veganská kuchyně v Janině pojetí není propadák – hosté si pochutnají i na jemném „čoko tofurníku“. Hostitelka si dá s přípravou večeře totiž opravdu hodně práce.

Nejvíc to ale kazí Růžena, která si chce s Vlastou vyříkat vše o úterku a o údajně špinavém nádobí. Jana se ale nenechá, svůj večer zvládá dobře a pro hosty připraví zábavu se zavázanými očima. I ta souvisí s její veganskou kuchyní…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 5.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana:

Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
Prostřeno – 5.4. 2018 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !