Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš

5. 04. 2017 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se u prostřeného stolu sejdou tři ženy a dva muži. Týden zahájí Michaela, která je taktička, chce vyhrát a rozehraje velkou hru. Prý se ráda baví, hodně mluví a často se směje na celé kolo, je aktivní, během týdne změní nejen barvu vlasů, ale i vztahy ke svým soupeřům.

Hádá se s Lukášem, ale pak i s Tomášem, v pondělí se ale ještě k němu má natolik, až ho uvede do rozpaků. Úkolem týdne, který dá někomu docela zabrat, je paštika a nepodaří se ho utajit do konce týdne. Také budeme opět sledovat, v čem hosté přijdou na večeři a co to o nich vypovídá. Jihočeský týden je jako na houpačce, každého v kuchyni něco potrápí, výzvy jsou občas drsné a kritika nikoho nemine.

Prostřeno – 5.4.2017 – LukášHlavně od Lukáše a Míši, která vaří jako první, což jí hraje do karet. Kdo na jihu Čech nakonec vyhraje 60 000 korun a stane se hostitelem jihočeského týdne? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš:


Ve středu  5.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Lukáš (30), který podcenil svoji kuchařskou přípravu a Michaela mu nic nedaruje. Ve středu se k plotně postaví zedník Lukáš. Je mu jasné, že Michaela k němu dorazí s jediným cílem – pořádně si do něj rýpnout a snažit se mu jeho večer znepříjemnit. Když jde o zlomyslnosti, jsou s Míšou spojenci, jinak jsou ale tvrdí soupeři a umí se pěkně pohádat. Lukáš nad stolem zatím hodně kritizoval, o to šikovnější musí v kuchyni být. Ovšem Lukášovo vaření je všelijaké.

Jestli je to nervozitou nebo tím, že je Lukáš flegmatik, těžko říct… Každopádně Lukášovo menu hostům na papíře připadá nadějné, ale v praxi na talíři ne. Sýrová roláda je pro Jihočechy obyčejná, domácí houbová polévka bez hub a sladká od brambor taktéž, Tomášovi se vůbec nezamlouvají Lukášovy rádoby honosné názvy pokrmů.

Tak třeba jeho královské řízky podle hostů nebyly vůbec královské, ani dostatečné, a nebeská roláda také nebyla dost nebeská. Kritizovat se bude hodně, nepoživatelný, možná i nebezpečný je úkol týdne, který hostitel v potu tváře víceméně zbytečně připravil. Nejvíce slyšet bude Michaela. Ta do Lukáše rýpe a ani se tím netají… Hašteření i smích se trochu zklidní při vystoupení Lukášova nevlastního syna, který zahraje na harmoniku a chce návštěvu rozezpívat.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
ve středu 5.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš:

Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš
Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš
Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš
Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš
Prostřeno – 5.4.2017 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !