Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan

5. 03. 2020 | Poslední díl
V boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou v Libereckém kraji ženy ve velké převaze – čtyři ku jedinému muži. Úkol týdne bude opět regionální – hostitelé mají připravit nějaké místní speciality z Podještědí a Liberecka. Soutěžní jídelníčky budou docela pestré, moderní i tradiční, hosté mají též čím překvapit. Třeba hned v pondělí spatříme unikátní sbírku cibuláku u Pavlíny, která žije sice skromně, ale porcelán zdědila a bude na něm i protírat. Mladá a sympatická Marie, které patří úterý, se potom, co odvaří, změní v kritičku. Hra je hra.

Uprostřed týdne poznáme skutečnou milovnici koní Radku, ta koňmi úplně žije. Jediný muž týdne, mladý realitní makléř a sportovec Honza, by měl mít bydlení v malíku. Bydlení i vaření má vzestupný trend. Co náš čeká ve finále? Zkušená hospodyně Jana hosty jistě komfortně obslouží, vždyť celý život pracovala jako barmanka. Na Liberecku se sešla zamlklejší parta, to ale o Janě nebo Marušce neplatí. Sledujte další Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan:


Prostřeno – 5.3. 2020 – JanVe čtvrtek 5.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno úspěšný mladý makléř Honza (26). Jediný muž týdne má vlastní realitní kancelář a je dost atraktivní. Honza celý týden vykládá o tom, že nevaří. Ale u plotny v kuchyni moderního velkého libereckého bytu, kde žije s přítelkyní, Jan překvapí. Sbírku bot kuchařovy partnerky v šatně při šmejdění ocení Maruška, také milovnice bot. Mladý hostitel je nejen pohledný, ale také velmi galantní.

Pro dámy má přichystané pěkné růže. Kolik bodů Honzovi přinese tahle milá pozornost? Servírovaná jídla dobře vypadala, prostředí také zaujalo, ovšem v kuchyni by měl Jan přeci jen ještě potrénovat. To si myslí nejen Jana, ale hlavně Maruška, které nejvíc vadilo, že některé věci z jídelníčku chyběly. Třeba avizovaná švestková omáčka u hlavního chodu s panenkou, nahradily ji chipsy z červené řepy, což byl Honzův úkol týdne, kaše byla trochu studená.

Porce nebyly nijak velké, v předkrmové kachní paštice jsou místo višní v brandy brusinky, krémová česnečka chutná spíš jako bramboračka, sladkou tečkou je druhé tiramisu týdne - pro Janu bez kakaa a pro Marii bez rumu. „Výtky k hlavnímu chodu jsem měla, ale přeci jen je to taktika, jsme v soutěži,“ přiznává na kameru Marie. Radce připadá Maruščina kritika přehnaná. Možná že nejvíce si na svém menu pochutnal hostitel, protože se nestihl najíst a měl strašný hlad. A co dámy ještě čeká? Zachrání večer Honzův šarm a karetní zábava? 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan, ve čtvrtek 5.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan:

Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan
Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan
Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan
Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan
Prostřeno – 5.3. 2020 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj