Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 5.2. 2015 – Jan

5. 02. 2015 | Poslední díl
Tento týden se vydáme společně na putování po kuchyních Ústeckého kraje, konkrétně to bude Ústní nad Labem, Most, Chomutov a Roudnice nad Labem. Tam všude nás pohostí pětice soutěžících, které spojuje to hlavní – snaha vyhrát 50 000 Kč! A společný mají také úkol týdne, jímž jsou pochoutky z lahůdkářství.

V pětici našich soutěžících máme dva mladé muže, svobodné, bezdětné a nezadané. Doplňují je tři ženy, z nichž je Svitlana, původem Ukrajinka, generačně nejdál, a tak bude mít tendenci „dětem“ stále přispívat nějakou cennou radou.

Prostřeno 5.2. 2015 – JanNa Ukrajině je možná toto poslání starší generace vůči té mladší nějak dáno, vlastně by to tak být mělo, ale pakliže jsou „děti“, jak je Svitlana nazývá, už dospělé, sebevědomé a jisté si tím, co dělají, tak je rady starší moudré ženy dlouho bavit nebudou… Další dámy u stolu jsou krásné mladé blondýnky, a přes počáteční zdánlivé kamarádství vše dopadne úplně jinak!

Prostřeno – 5.2. 2015 – Jan:


Ve čtvrtek 5.2. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Jan (23). Honza je vtipálek, programátor, který se čerstvě odstěhoval od svých rodičů, a tak je jeho byt ještě ne zcela zařízený, ale Honza to tak vtipně a originálně okomentuje, že nemůže být pochyb o tom, jak je spokojený a naprosto v pohodě.

Když v pořadu Prostřeno s datem 5.2. 2015 představí svou kuchyň, klasickou panelákovou, jak ji známe všichni z dob nějakých 80. let, Honza prohlásí: „Všichni přestavují jádra, to já dělat nebudu, já věřím v umakart!“ Honza je prostě zábavný člověk, a dojde mu humor až v situaci, kdy budou hosté už u něho doma a vypadnou pojistky. A bez proudu, při svíčkách, si chvilku hosté posedí, nicméně zase to bude jiný druh adrenalinu a vadit jim tato situace nebude.

Honzovy pokrmy, které měl do pořadu Prostřeno s datem 5.2. 2015 opravdu zajímavě namyšlené, bohužel nebudou chutnat tak, aby sklidil očekávané nadšení. Omáčka v krevetovém koktejlu bude příliš kyselá, cibulová polévka příliš cibulová, hovězí líčka tuhá a čokoládová pěna moc tekutá. Ale Honza to vše ustojí s humorem.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve čtvrtek 5.2. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.2. 2015 – Jan:

Prostřeno 5.2. 2015 – Jan
Prostřeno 5.2. 2015 – Jan
Prostřeno 5.2. 2015 – Jan
Prostřeno 5.2. 2015 – Jan
Prostřeno 5.2. 2015 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !