Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.2. 2013 – Petra

5. 02. 2013 | Poslední díl
Kulinářské klání v Brně a blízkém okolí je napínavé do poslední chvíle. Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno sejdou čtyři ženy a jediný muž, který ale vydá za dva. Věkový rozptyl je veliký, nejstarší účastnici je 65 let, i když by jí je nikdo nehádal.

Nejmladší Petře je teprve osmnáct, ovšem předvede se jako zkušená kuchařka. Brněnská parta je od prvního dne soudržná, pak ale začne hrát a moc se snažit Alenka, až to ostatním leze na nervy. Své možná udělá i jedovatá kapka závisti, všechno kolem Aleny je prostě až moc dokonalé. Bude napětí gradovat, nebo dojde k usmíření?

Prostřeno 5.2. 2013 – PetraSoutěž Prostřeno je bodově vzácně vyrovnaná, takže půjde o každý detail, o každý bod! V jídelníčcích převládají šťouchané brambory, které zřejmě na jižní Moravě „letí“, dvakrát je na menu brokolicová polévka, takže je s čím srovnávat. Ve finále nás ale čeká pštrosí hostina – co na to Moraváci? Risk je zisk?! Napínavé klání o 50 000 korun uvidíte každý všední den v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 5.2. 2013 – Petra:


V úterý 5.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Petra (18). „Na to, jak je Petra mladá, je vynikající hostitelka,“ myslí si o studentce, která vaří v sestřině bytě, bavič týdne Roman. Šikovná Petra začínala vařit pod babiččiným dohledem už jako holčička.

Proto se klidně pustí do svíčkové Wellington z vepřové panenky, kterou zabalí do šunky, žampionů a vlastnoručně vyrobeného lístkového těsta! Sklidí za hlavní chod nejvíce bodů? To uvidíme již v úterý 5.2. 2013 v pořadu Prostřeno.

Bohužel zapomene osolit a omastit brambory a dát na stůl slánku a pepřenku, což vadí Renatě i Míle. Romanovi by k hlavnímu suššímu jídlu bodnul zeleninový salát. Míla byla odhodlaná, že poprvé v životě ochutná tataráček z lososa, ale nemusí se přemáhat, protože Petra použila do předkrmu lososa uzeného. Avšak ani to moc nepřesvědčí úzkostlivou Alenu, která patrně v úterý 5.2. 2013 začíná taktizovat…

Podaří se milovnici dezertů vyklopit bez úhony svoji Panna cottu s borůvkami? A pobaví hosty fotbálek, což je pro důchodkyni Mílu další premiéra večera? To zjistíme již v úterý 5.2. 2013 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 5.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.2. 2013 – Petra:

Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
Prostřeno 5.2. 2013 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !