Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin

5. 12. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příští týden v Praze a Středočeském kraji. U prostřeného stolu se sejdou dvě ženy a tři muži. Ale někdy budou muži dva a ženy tři - trochu se to totiž zamotá - díky baristu Martinovi alias travesti tanečnici Stefany. Jinak je to ale týden navýsost přátelský, pestrý, plný dobrého jídla, čokoládových dezertů, krémových polévek i zábavných kousků.

„Pět večerů s přáteli, největší výhra je to, že jsme se poznali,“ tak o své účasti v pořadu mluví Středočeši. Samozřejmě i tito tolerantní, šikovní a pohodoví hosté se utkají nejen o 60 tisíc korun od soupeřů, ale i dalších možných 30 tisíc od diváků, kteří rozdají nejen peníze za sympatie, ale udělí i řád Zlaté vařečky. Komu tentokrát? Plusové body by si snad zasloužili všichni!

Prostřeno – 5.12. 2017 – MartinÚkol týdne bude adventní a voní Vánocemi. A všichni se na nějakou pochoutku z jablek, čokolády, medu a mandarinek opravdu nevykašlou a úkol připraví. Dominik dokonce upeče prémiový štrúdl. Nenechte si ujít inspirativní Prostřeno! plné zajímavých hostů, pochoutek a dobré nálady!

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin:


V úterý 5.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno barista Martin (39). Pražsko-středočeský týden pokračuje ve stejném duchu jako včera. Odehrává se kousek za Prahou v útulném venkovském domečku u extravagantního Martina alias Stefany, který tu žije se svým milovaným chrtíkem. V převleku za Stefany chodí na návštěvy a v úterý i přivítá hosty, které překvapí bydlení ve stylu Provence, se spoustou andělíčků, květin a ozdob, i zahrada je dotáhnutá do posledního detailu.

O hostiteli prozradí nejen to, že je výstřední, ale také pracovitý. A v kuchyni se ukáže jako velmi šikovný. Ani Martin/Stefany nepodcení nic při přípravě pokrmů, kuchyně je to opět spíš italská, moderní a esteticky servírovaná. Předkrmový salát Caesar se drží originální receptury, ale po našem je v něm i opečené kuřecí maso. Polévka minestrone hraje všemi barvami a hosté se shodnou na tom, že je prostě skvělá, dokonce i ti, co nemusejí zeleninu nebo rajčata, tuhle vitamínovou bombu chválí. Na hlavní chod se sbíhají sliny, plněná panenka ve dvou variantách je lákavá, snad jen mohla zůstat v troubě o minutku méně.

To platí i o luxusním čokoládovém dezertu lava cake. Také ten se mohl péci kratší dobu, navíc právě to způsobilo i poněkud delší čekání na jídlo. Hosté čekají, že zábava bude travesti show. A jsou zvědaví, jak to Stefany vlastně má. Jenže hostitel/ hostitelka jim zatím neodpoví na všechny všetečné otázky ohledně své identity, prý kdo si počká, ten se dočká… Nevšední vystoupení se odehraje v exteriéru, kde si zájemci mohou vyzkoušet také chůzi na ultra vysokých podpatcích. A věřte, není to jen tak…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 5.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin:

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !