Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.12. 2012 – Eva

5. 12. 2012 | Poslední díl
Na jihu Čech se po delší době sešla parta přátelská, pestrá, která překoná rekord pořadu Prostřeno. Dva mladí lidé dokázali, že to dokážou, zejména osmnáctiletá studentka Jitka překvapí nejen svým vařením a hlavně pečením, ale také svou cílevědomostí.

Vůli jistě také vyžaduje její každodenní fyzický trénink tance u tyče, kterému se pilně věnuje i doma. Jako vybíravý strávník se představí číšník Petr, jediný muž týdne a první kuchař, který se nakonec ukáže i jako soutěživý taktik.

Prostřeno 5.12. 2012 – EvaPřesto spolu naši Jihočeši vycházejí nadstandardně dobře, ba výborně – možná se z nich stanou i kamarádi. Velkou zásluhu na tom mají zkušenější amatérské kuchařky Hanka a Jana, které atmosféru nehrotí a snaží se o příjemnou atmosféru nejen v průběhu svých večírků.

Nálada stoupá, přestože se hraje o 40 000 korun. A kdo tuto krásnou částku na jihu Čech vyhraje? To si v žádném případě nenechte ujít, protože k tak kuriózní situaci v pořadu Prostřeno! ještě nedošlo. Sledujte proto každý podvečer další premiérový týden na Prima family.

Prostřeno  5.12. 2012 – Eva:

Ve středu 5.12. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno požárnice Eva (28). Čerstvě provdaná Eva z Českých Budějovic pracuje jako inzertní poradkyně pro místní deník. Hosty pozve do svého nového půdního bytu. Kromě požárního sportu je jejím velkým koníčkem vaření. I když říká, že je občas „mouchy snězte si mě“, jde jí to v kuchyni od ruky.

Kuřecí vývar bude ve středu 5.12. 2012 s vlastnoručně vyrobeným drobením, podaří se Evě tak čirý, jak si přeje? „Vyrovnat se Jitce bude docela těžký, až na nějaké nedostatky totiž laťku nasadila docela vysoko,“ uvědomuje si Eva. Hlavní chod středečního večera s datem 5.12. 2012 má pro Petra málo oblohy, pro někoho je krkovice tučná.

To je ta zhýčkaná omladina,“ vnímá kritiku hostitelka Eva. O byt se dělí se třemi mazlíčky, s jedním z nich si při šmejdění hrál Petr. Když najde v jídle králíkův chlup, naštěstí to moc neventiluje, protože si za to může asi sám.

Při hře Hádej, kdo jsem všechny překvapí Jitka, protože nezná a nikdy neviděla Troškovu trilogii Slunce, seno…, což je v jižních Čechách základní neznalost. „Je to stále lepší, dobře se bavím, nikdo se nechová příliš soutěživě,“ shrnuje Jitka uprostřed týdne za všechny své dojmy z večera i průběhu soutěže. Eva ke konci trochu zápasila s polevou na olejovou buchtu, známý moučník nenadchnul ani nezklamal. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva,
ve středu 5.12. 2012 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.12. 2012 – Eva:

Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
Prostřeno 5.12. 2012 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !