Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela

5. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Zlínském kraji a hraje se o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který dostane nejvíc jejich hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky. Kdo to bude tentokrát? U stolu se sejde hodně pestrá společnost, čtyři svérázné ženy a jeden mladík, který teprve odmaturoval a patří mu páteční finále.

Zlínský týden zahájí vegetariánka Nikola, která představí alternativní menu, protože Prostřeno! nevnímá jako festival masných pokrmů a jde na to jinak. Jak uspěje? A jak bude v průběhu týdne hodnotit ostatní? To je v podobné situaci, kdy část menu soutěžící neochutná, vždycky oříšek. Ostatní jídelníčky budou masité a dost tradiční, i když i tady se pár zajímavostí, místy až bizarností také objeví.

Prostřeno – 5.10. 2017 – DanielaA kdo bude největší hráč? Nejstarší Soňa, nebo zdravotní sestra Petra? Ani Daniela nikomu nic nedaruje, sama ale pohoří. A komu se povede nejlepší úkol týdne – domácí zmrzlina? To všechno a ještě mnohem víc uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s oblíbeným pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela:

 
Ve čtvrtek 5.10.2017 uvaří v pořadu Prostřeno Daniela (41). A jak dopadne ve čtvrtek Daniela, která měla zatím u stolu nejvíc řečí? Rozvedená dvojnásobná maminka a nyní operátorka v call centru se rozhodla pro domácké menu. Přesto se jí nedařilo a Soňa mohla mít po včerejšku satisfakci. Co na to Petra, která po tom, co odvařila, docela přitvrdila? Prý nechápe, jak se člověk s takovými kuchařskými „kvalitami“ a obyčejným menu může vůbec přihlásit do kulinářské soutěže. Soupeřům se ani nelíbil Danielin byt, připadal jim chaotický a postel v neútulné ložnici hodně zvláštní.

Předkrm - plněné šátečky z listového těsta – v troubě trochu popraskal, takže nevypadal dokonale, ale byl asi z celé večeře nejchutnější a Nikola se aspoň najedla, dostala šátečky bez masa, jen se zelím nebo sýrem. Katastrofou byla uzená polévka ze slabého uzeného, hostitelka dostala školení, jak má vypadat správně vyuzené maso. Horší bylo, že na polévku se čekalo, ale kroupy v ní byly stejně nedovařené. Dančina hláška, že je má radši tvrdší, nikoho nepřesvědčila, v polévce bez chuti navíc plavala sterilovaná zelenina.

Čekalo se i na hlavní chod, který prý už jedla zdravotní sestra Petra chutnější i v nemocniční jídelně. Daniela má naštěstí docela dobré nervy, takže i když je jasné, že její večírek je propadák, drží se, nevzdává to a stojí si za svým, občas se i zasměje. A to ještě není všem katastrofám konec, protože závěrečná „klasická bábovka“, k níž podává jako docela povedený úkol týdne malinovou zmrzlinu, se jí zdrcla a prostředek se zcela nepropekl. Prostě když se nedaří, tak se nedaří… Co ale hosty pobaví, hlavně soutěživou Soňu? Dětská hra město, zvíře věc atmosféru, zaplať pánbůh, odlehčí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Daniela,
ve čtvrtek 5.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela:

Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela
Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela
Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela
Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela
Prostřeno – 5.10. 2017 – Daniela
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles