Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.6. 2015 - Filip

4. 06. 2015 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž a budou na sebe někdy zlí. Úkol týdne nás z molekulární moderní kuchyně vrátí mezi krajové speciality, napadne ale někoho něco jiného než „slivovica“? Jak zvládne těhotná Naďa, které se má za měsíc narodit třetí dítě, stát hodiny u plotny? Filip se děsí převahy žen a osobních témat u stolu a taky nemusí Simonu.

Někdy flegmatik, někdy hádavý a konfliktní, se pěkně naštve kvůli pár výtkám. Například se urazí kvůli zmínce o velkém množství kypřicího prášku v moučníku, dráždí ho i Zdena a její pohádky o mase, kterou jednou jí a jindy nejí. Kdo je upřímnější - Zdena, nebo Lucie? „Nejsme až tak dobrá parta, jak jsme si chvíli mysleli,“ musí konstatovat Lucie, která si pod hraničku závěrečné hádky také přiloží své polínko a připadá si jako „sám voják v poli“.

Prostřeno 4.6. 2015 - FilipOstatní ji ale stejně podezírají, že nadržuje Filipovi. Dívejte se na Prostřeno! ze Zlínského kraje a uvidíte pár veletočů, nelogických zvratů, ale také inspirativní vaření s několika lákavými recepty a nápady.

Prostřeno 4.6. 2015 – Filip:


Ve čtvrtek 4.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Filip (27). V kuchyni rodinného domku, kde Filip bydlí s přítelkyní a rodiči, prý většinou vládne mamka, ale dnes v ní bude stát její syn, na jehož výkon jsou soupeřky už moc zvědavé.

Filip, který to mezi ženami nemá úplně snadné, v pořadu Prostřeno s datem 4.6. 2015 přiznává, že je trochu mamánek, ale umí vařit: „Odjakživa mám kladný vztah k jídlu, nebavilo mi spoléhat se, až mi někdo uvaří.“ V kuchyni je na chvíli trochu zakouřeno, snad to na výsledku nebude znát.

Světové menu vypadá, v pořadu Prostřeno s datem 4.6. 2015 zajímavě: aromatický je předkrm s marinovaným lososem, hustá mexická polévka s nachos je chuti nezvyklé a hustotou připomíná salsu, ale případné výtky Filip bere jako taktiku soupeřů.

Je v klidu a spoléhá se na svá líčka na pivu s restovanými kroužky cibule a s bylinkovou kaší. Lucka sice přišla o hlas, ale chválí, seč může, i studenou a lehce lepivou kaši.

Když v pořadu Prostřeno s datem 4.6. 2015 kibicuje u Filipa v kuchyni, holky si najednou nemají co říct. Zvládne Filip drobenkový tvarohový koláč? Proč je v něm tolik prášku do pečiva, až to prý štípe? Jak dopadnou krajové „patenty“? A proč si měly holky obout pořádné boty? Protože se projedou na segwayi! Půjde do toho i odvážná Naďa?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Filip,
ve čtvrtek 4.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.6. 2015 - Filip:

Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
Prostřeno 4.6. 2015 - Filip
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !