Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 4.5. 2015 - Petr

4. 05. 2015 | Poslední díl
Jsme v Jihomoravském kraji, kteří mnozí z náš považují za nejpohodovější kout republiky, za takovou naši Provence. A v tomto duchu proběhne i další týden s pořadem Prostřeno! Čekají nás vyrovnané soutěžní výkony, jídelníčky moderní, ambiciózní, ale i poctivě domácké a klasické, na surovinách a nápojích se nešetří.

Bude to hezký týden, v klidu a v pohodě, s kultivovanými a občas i vtipnými hostiteli. Sestava je tři ku dvěma ve prospěch žen, a i když chtějí všichni vyhrát a počítat umí, také chtějí něco předvést, pobavit své soupeře a možná se z nich stanou i kamarádi. „Myslím, že si vyměníme čísla a budeme se chtít ještě určitě vidět,“ zní většinový názor, který převládá ve finále. „Jsme dobrá skupina, nikdo si na nikoho nevymýšlí nějaké nesmysly,“ říká Martin, který má k taktizování asi nejblíže a občas zábavně provokuje.

Prostřeno 4.5. 2015 - Petr„Zařídím sklep a doufám, že se potkáme u nás i s polovičkami a dáme tu pravou moravskou degustačku,“ slibuje zase policistka Aneta. A úkol týdne? Stále jsou to fresh recepty, což je zadání tak široké, že by každý mohl obohatit své menu něčím čerstvým a osvěžujícím. Dívejte se a nechte se inspirovat kulinářským uměním Moravanů v tom nejlepším věku.

Prostřeno – 4.5. 2015 – Petr:


V pondělí 4.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno zcestovalý manažer Petr (37). Na suverénním i pohodovém Petrovi z Brna není nervozita znát, přestože zahajuje týden ve svém poměrně rozlehlém a strohém bytě, ještě vonícím novotou. Asi je to tím, že v kuchyni není nováček, gastronomie ho zajímá a jako někdejší personalista má lidi přečtené.

Hostům v pořadu Prostřeno s datem 4.5. 2015 zachutná hned první chod – kachní prsa. Rajská polévka, kterou zná Petr z Izraele, má střídavý úspěch, stejně jako hlavní chod. Pro někoho kuchař málo koření a Martina zaskočí, že sýr do hlavního chodu je tavený, což se mu nezdá „ani vhodné, ani na úrovni“.

Příjemné je, že k plněným kuřecím závitkům Petr v pořadu Prostřeno s datem 4.5. 2015 nezapomněl na šťávu, zajímavá je závěrečná sladká tečka, která je kombinací malin a dvou módních dezertů brownies a cheesecake.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pondělí 4.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.5. 2015 - Petr:

Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
Prostřeno 4.5. 2015 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !