Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina

4. 04. 2017 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se u prostřeného stolu sejdou tři ženy a dva muži. Týden zahájí Michaela, která je taktička, chce vyhrát a rozehraje velkou hru. Prý se ráda baví, hodně mluví a často se směje na celé kolo, je aktivní, během týdne změní nejen barvu vlasů, ale i vztahy ke svým soupeřům.

Hádá se s Lukášem, ale pak i s Tomášem, v pondělí se ale ještě k němu má natolik, až ho uvede do rozpaků. Úkolem týdne, který dá někomu docela zabrat, je paštika a nepodaří se ho utajit do konce týdne. Také budeme opět sledovat, v čem hosté přijdou na večeři a co to o nich vypovídá. Jihočeský týden je jako na houpačce, každého v kuchyni něco potrápí, výzvy jsou občas drsné a kritika nikoho nemine.

Prostřeno – 4.4. 2017 – SabinaHlavně od Lukáše a Míši, která vaří jako první, což jí hraje do karet. Kdo na jihu Čech nakonec vyhraje 60 000 korun a stane se hostitelem jihočeského týdne? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 4.4.2017 – Sabina:


V úterý 4.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Sabina (23), která pozve hosty do svého studentského bytu, pokusí se o originální menu letem světem a pro změnu nikoho neštve. Nikdo ji však také nepochválí a skoro z ní udělají alkoholičku.

Mírnou a sympatickou éterickou Sabinu přihlásili do pořadu přátelé, kterým její originální recepty a vaření ve studentském bytě moc chutnají. Sabinu vaření určitě baví a ráda experimentuje, proto vsadila na indickou a italskou kuchyni. Jenže…

Soupeři nejsou tak přátelsky a vstřícně naladění jako hostitelčiny kolegové nebo Sabina. U stolu se ukáže, že hosté by spíš ocenili kuchyni tradiční a že Sabině neodpustí žádnou chybičku. Moderní chutě je příliš neoslní a chyb se najde dost. Sabina to bere srdnatě, i když nepřátelská atmosféra ji zaskočí a slzička ukápne. Indický „zvláštní“ předkrm – placky plněné sýrem a brambory s variací omáček - je celkem propadák, i když lákavě naservírovaný.

Rajská polévka v italském stylu se hostům, hlavně Bohunce, zdá moc kyselá. Na hlavní chod se dlouho načekají, dokonce jdou obhlédnout do kuchyně, kde to vázne. Sabina se piplá se smaženými domácími kroketami, ale lépe by udělala, kdyby jen uvařila brambory. Škoda vepřové panenky, protože ani smetanovo-pepřová omáčka se nepovede.

Sabina si oddychne, když jí pěkně ztuhne aspoň poslední chod – dezert panna cotta. Atmosféra u stolu se přiostřuje, Michaela, která už má odvařeno, začíná vystrkovat růžky. S Lukášem Sabinu donutí, aby vypila půllitr piva na ex, hostitelka ale pivo nesnáší a vůbec se jí to nelíbí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Sabina,
v úterý 4.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina:

Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
Prostřeno – 4.4. 2017 – Sabina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !