Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.2. 2013 – Renata

4. 02. 2013 | Poslední díl
Kulinářské klání v Brně a blízkém okolí je napínavé do poslední chvíle. Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno sejdou čtyři ženy a jediný muž, který ale vydá za dva. Věkový rozptyl je veliký, nejstarší účastnici je 65 let, i když by jí je nikdo nehádal.

Nejmladší Petře je teprve osmnáct, ovšem předvede se jako zkušená kuchařka. Brněnská parta je od prvního dne soudržná, pak ale začne hrát a moc se snažit Alenka, až to ostatním leze na nervy. Své možná udělá i jedovatá kapka závisti, všechno kolem Aleny je prostě až moc dokonalé. Bude napětí gradovat, nebo dojde k usmíření?

Prostřeno 4.2. 2013 – RenataSoutěž Prostřeno je bodově vzácně vyrovnaná, takže půjde o každý detail, o každý bod! V jídelníčcích převládají šťouchané brambory, které zřejmě na jižní Moravě „letí“, dvakrát je na menu brokolicová polévka, takže je s čím srovnávat. Ve finále nás ale čeká pštrosí hostina – co na to Moraváci? Risk je zisk?! Napínavé klání o 50 000 korun uvidíte každý všední den v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 4.2. 2013 – Renata:


V pondělí 4.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno vdova Renata (43). Renata, která bydlí v paneláku v Brně kousek od přehrady, teprve před měsícem pochovala o čtyřicet let staršího manžela. Večeři uvaří Renata  v pořadu Prostřeno s datem 4.2. 2013 dobrou a o své hosty se postará.

Renata sází v pondělí 4.2. 2013 na lidovou klasiku: špekáčky na černém pivu, kroupovou polévku, uzené s kyselým zelím podle babiččina receptu a šťouchané brambory. Hlavní chod ocení Roman, který miluje maso na všechny způsoby. Jako příliš těžkou hodnotí v pořadu Prostřeno večeři nejstarší Mirka.

Na sladkém „ujíždí“ nejmladší Petra, která se těší na ananasovou buchtu, jíž u Aleny doma říkají „orgasmus“. Renata ji upeče podle kamarádčina receptu poprvé v životě a je z toho dost nervózní. Všimne si někdo, že do ní dala omylem jen jeden hrnek mouky? To zjistíme v pořadu Prostřeno s datem 4.2. 2013.

Na stole chyběly příbory a možná bylo Renatino jídlo až moc obyčejné. Ale na první večer to vypadá, „že jsme se sešli prima parta,“ shrne za všechny své dojmy Miloslava při stolní hře řečené mikádo.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Renata,
v pondělí 4.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.2. 2013 – Renata:

Prostřeno 4.2. 2013 – Renata
Prostřeno 4.2. 2013 – Renata
Prostřeno 4.2. 2013 – Renata
Prostřeno 4.2. 2013 – Renata
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tož je z Moravy, né? Já mám taky ráda slivovici :-D
Obrázek uživatelky
profil
Vsimla jsem si ze pani Renata ma rada slivovici.hned pri vareni si davala panaka.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles