Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.12. 2019 – Dominik

4. 12. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Ústeckém kraji a bude, jak velí kalendář, mikulášské. Mikulášská nadílka je úkolem týdne. V soutěži o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži v převaze – čtyři ku jediné dámě. A ta je takovým kořením týdne, pochází z Bulharska a představí některá jídla ze své domoviny i tamní mikulášské zvyky. Bude to příjemná změna, protože tentokrát se často opakují vývary, šťouchané brambory, a hlavně nepečené moučníky s ovocem.

První večer patří důchodci Milanovi, který si na začátku přeje, aby se hlavně sešla dobrá parta. A chvíli to tak i vypadá, pak je to však právě Milan, kdo začne kritizovat a taktizovat, takže úplná idyla to nebude. A to se Milan tolik zaradoval, když k němu jako poslední konečně dorazila aspoň jediná žena Bilyana, kterou pak hned na druhý den zklame.

Prostřeno – 4.12. 2019 – DominikProstě hra je hra, aspoň tak to Milan vidí, a dokonce se uchýlí k malé lsti. A co si o tom všem myslí ostatní? Komu se povede nejlepší mikulášská nadílka, maska nebo nejveselejší zábava? Sledujte mikulášský speciál a hlasujte pro nejsympatičtějšího hostitele! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 4.12. 2019 – Dominik:


Ve středu 4.12. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Dominik (19). Nejmladší hostitel je počítačový grafik s maturitou a kreativními sklony a rád by pokračoval na vysoké škole studiem malby. Dominik bydlí s maminkou a sestrou a doma vaří občas, spíše když má hlad. Středeční menu bude tudíž takové studentské, na úvod budou míchaná vajíčka a jako zlatý hřeb špagety. Nad jednoduchým předkrmem se hosté trochu podivují, ale Dominik si zakládá na správné přípravě vajíček, která by měla zůstat vláčná.

Na mrkvový krém se skoro nikdo netěší, Bilyana krémové polévky vůbec nemusí a Dominik polévku ochutí v asijském stylu zázvorem, na což není vůbec připravená. Milan se bude opět k jídlu vyjadřovat a dostane k tomu spoustu příležitostí. Jenže kolegové už na jeho kritické poznámky začínají být alergičtí. Na hlavní chod Dominik připraví špagety s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem, které se mu zdá na slavností večeři přece jen vhodnější než mleté.

Ovšem stejně je to takové obyčejné jídlo, kterým prostě nikoho neohromí. A dost se potrápí se sladkou tečkou, což jsou palačinky s borůvkami a tvarohem, bohužel při podávání studené a z dost řídkého těsta. Dominik to přehnal s mlékem a těsto se mu při smažení trhá. Je to trochu boj a první palačinka letí do koše.

Ale přiznejme si, že dost vrstevníků benjamínka ústeckého týdne by v kuchyni nesvedlo večeři o čtyř chodech ani náhodou. Napraví atmosféru večera alespoň bláznivá zábava „beer pong“? Pánové se při házení míčků do kelímku s pivem baví jako zamlada. A co Mikuláš, nepřijde uprostřed týdne u Dominika zkrátka?


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Dominik, ve středu 4.12. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle