Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta

4. 12. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příští týden v Praze a Středočeském kraji. U prostřeného stolu se sejdou dvě ženy a tři muži. Ale někdy budou muži dva a ženy tři - trochu se to totiž zamotá - díky baristu Martinovi alias travesti tanečnici Stefany. Jinak je to ale týden navýsost přátelský, pestrý, plný dobrého jídla, čokoládových dezertů, krémových polévek i zábavných kousků.

„Pět večerů s přáteli, největší výhra je to, že jsme se poznali,“ tak o své účasti v pořadu mluví Středočeši. Samozřejmě i tito tolerantní, šikovní a pohodoví hosté se utkají nejen o 60 tisíc korun od soupeřů, ale i dalších možných 30 tisíc od diváků, kteří rozdají nejen peníze za sympatie, ale udělí i řád Zlaté vařečky. Komu tentokrát? Plusové body by si snad zasloužili všichni!

Prostřeno – 4.12. 2017 – IvetaÚkol týdne bude adventní a voní Vánocemi. A všichni se na nějakou pochoutku z jablek, čokolády, medu a mandarinek opravdu nevykašlou a úkol připraví. Dominik dokonce upeče prémiový štrúdl. Nenechte si ujít inspirativní Prostřeno! plné zajímavých hostů, pochoutek a dobré nálady!

Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta:


V pondělí 4.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno usměvavá Iveta (28). Mladá maminka miluje umění, dobrou kuchyni i náladu, a to všechno naservíruje své návštěvě v míře vrchovaté. První večer začne báječně, ladí a povede se skoro vše. Přátelská hostitelka není nervózní a její hvězda během večera, kdy se jí vše daří, jen stoupá.

Iveta se předvede jako nadšená hospodyňka, maminka i kreativní bytost, která umí věci dotáhnout do konce. Jídla jsou dobře dochucená, krásně servírovaná, a když už se nějaká ta chybička stane, například když se na lososu spálí kůžička, kuchařka ji prostě stáhne, nijak to nekomentuje, jídlo podává s úsměvem a dočká se pochvaly. U stolu se naštěstí sejdou mladší ročníky a milovníci ryb, takže losos všechny nadchne.

Ale i chutné gratinované brambory, nebo dýňový krém, zakapaný výrazným dýňovým olejem a dochucený citronem a zázvorem. Už úvod naznačuje, že by se mohl odehrát úspěšný večer: lahodný a vychlazený míchaný drink je předehrou k pikantním krevetám s domácím pečivem ze špaldy.

Nakonec už nikdo skoro nemůže mascarpone krém s ovocem, i když i dezert, servírovaný v číši na vysoké nožce, vypadá lákavě jako z nějakého food časopisu. Kolem gastronomie se točí i zábava, hostitelka kdysi absolvovala barmanskou zkoušku a podobnou zkušenost chce zprostředkovat i soupeřům, kteří si umíchají vlastní chutný drink.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iveta,
v pondělí 4.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta:

Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
Prostřeno – 4.12. 2017 – Iveta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !