Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.11. 2013 - Martina

4. 11. 2013 | Poslední díl
Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno utkají tři ženy a dva mladí muži a svorně doufají, že v Brně a okolí nuda nebude. Všichni se dosyta najedí kuřat s brambory a z vývarů jim až půjde pusa šejdrem. Jako největší hráčka se jeví první hostitelka Martina.

Mezi ženami se vyjímá nejstarší křehká Jaroslava, která se přihlásila do kulinářské soutěže, přestože jí odstranili žaludek! Mladíci jsou zcela rozdílní: Václav pilně trénuje tzv. gaučink, zato Filip je tak cílevědomý, že dosáhl na sportovní stipendium v Americe. Také bydlí opravdu luxusně. Není to ale už moc? Co když to někdo nerozdýchá?

Prostřeno 4.11. 2013 - MartinaVšichni se v pořadu Prostřeno musejí svorně poprat se zadáním – udělat nějakou specialitu z veganské kuchyně, popelky v království vepřového masa. Nepatří do ní žádné produkty živočišného původu – takže ani mléko či vejce. Jak dlouho toto překvapení zůstane překvapením?

Dračice Monika se musí uchýlit k polnímu pychu a ještě si k tomu vymyslí legrační historku. A proč se kvůli ní soupeři ve středu a ve čtvrtek válejí jako poslední chod na stolech? To vše uvidíte na Primě v dalším týdnu s pořadem  Prostřeno!

Prostřeno – 4.11. 2013 – Martina:


V pondělí 4.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno hráčka Martina (21). „Mám ráda překvapení od přítele, ale jinak překvapení moc nemusím,“ říká Martina - mladá maminka ročního syna poté, co si v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2013 přečte úkol týdne.

Martina je ale se vším rychle hotová, a tak si s pomocí přítelkyně po telefonu vymyslí veganskou pochoutku z grilované cuketky. „To by nemuselo být až tak náročné,“ doufá v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2013 Martina. Nemuselo, kdyby nepřišla bouřka a s ní neodešel elektrický proud. Zvládne vůbec Martina své menu?

Česnečku, která by měla být dost česneková, ale zase by její odér neměl provázet celý večer. Plněná rajčata s pomazánkami jsou osvěžující předkrm, šunková náplň vítězí nad vajíčkovou, která v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2013 prozradí hostitelčinu vášeň pro cibuli.

Kuřecí steak a sýrovou omáčku, která má kvůli eidamu hrudkovitou konzistenci, někdo by klidně oželel i hrozny. K tomu šopský salát a poněkud mrtvá zábava, hodnotí chvilku pro vlastní písničku Jaroslava. Václav je dokonce znechucen – nerad zpívá… Dezert se zmrzlinou se v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2013 nepovede a podle Jarky je laťka nasazena nízko.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina,
v pondělí  4.11. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.11. 2013 - Martina:

Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
Prostřeno 4.11. 2013 - Martina
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ha, to zas bude švanda Smajlík a budou na mojí milované Jižní Moravě... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles