Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna

31. 05. 2019 | Poslední díl
Tentokrát se prostírá v Pardubickém kraji, kde se o výhru 60 000 korun a titul hostitele týdne pokusí tři ženy a dva muži. Úkolem týdne bude kuskus. Příští týden nebude tak zcela oázou klidu a harmonie, zato se bude na co dívat. Zejména sekuriťák a fitnesák Aleš je velmi svérázný hostitel, který budí vášně i rozpaky, dokonce ho budou soupeři chtít vyhodit od stolu. Přitom se celou dobu snaží hlavně pobavit své fanoušky, pochlubit se svými svaly a vnést do Prostřena něco bláznivého rozruchu.

A to se mu jistě podařilo. Na večeře přichází se svým psem a v převlecích. O vzrušení se (nechtěně) postará i Monika, která vaří jako první, jenže na poslední večeři ji v pátek zaskočí zdravotní komplikace a musí do nemocnice. Kdo ji zastoupí? Ke stolu zasedne ještě hipstersky vyhlížející gay Tomáš nebo vegetariánka Kristýna, to je ale tento východočeský týden ještě to nejmenší.

Prostřeno – 31.5. 2019 – KristýnaA jak to celé v Pardubickém kraji dopadne? Kdo uvaří nejlepší večeři? A kdo bude mít hlad a komu bude zima? Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna:


V pátek 31.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Kristýna (26). V pátek se k plotně postaví maminka na mateřské dovolené Kristýna, která vystudovala hotelovou školu a gastronomie jí tudíž není cizí. Týna je vegetariánka, ale to je v tomto týdnu to nejmenší. I ve finále čeká na hosty překvapení. Nepříjemné. Monika na poslední večeři nemůže dorazit. Skončí v nemocnici, ozvaly se starší zdravotní komplikace. Kdo ji zastoupí?

Na večeři místo ní přijde její sympatická sestra a kolegové zůstanou s Monikou ve spojení. Kristýna to pak docela zvládá, příjemně samu sebe překvapí, že není příliš nervózní. Hosté se ve finále u Týny po včerejšku u Aleše těší aspoň na nějaké chutné teplé jídlo. A přestože hostitelka sama maso nejí, menu poslední večeře nebude zcela bezmasé a na jídelníčku se objeví kus hovězího. První dva chody jsou ale vegetariánské a obsahují pro někoho i nové suroviny. Kukuřičné placičky se salátkem, zakysanou smetanou a quacamole míří do Mexika a Aleš prý nezná avokádo, cuketovou polévku s červenou čočkou poradil internet a čočka je novinkou pro Moničinu sestru.

Hovězí caserrole s pečenými bramborami a mrkvový dort zase inspirovala Velká Británie, kde se Kristýna seznámila se svým partnerem a kde asi pět let žila a pracovala. Jak se bude hostům líbit bláznivá sušenková zábava? A co Aleš? Přišel v převleku za retro fitness trenéra z 80. let a pro změnu s malým psíkem, avšak ani toho Kristýna nevezme na milost. Bude konečně klid, nebo se Aleš zase pokusí o nějaký vtip, kterému se kromě něj nikdo nezasměje? Zavládne u stolu harmonie a příslib dalšího setkání, jen co bude Monice lépe?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna, v pátek 31. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna:

Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna
Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna
Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna
Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna
Prostřeno – 31.5. 2019 – Kristýna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !