Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš

31. 05. 2017 | Poslední díl
Další Prostřeno! se odehraje v Olomouckém kraji, kde jsou muži v mírné převaze. Nepřehlédnutelný je Honza, velký fanoušek Lucie Bílé. Přestože mu už táhne na třicítku, soupeřům připadá jeho nadšené fandovství poněkud adolescentní. Ale i jako účastník soutěže se Jan chová občas nedospěle. I když dospěle přizná svoji nepokrytou touhu po výhře, po svém večírku se chová uraženě, nesnese totiž vůbec kritiku, je ukřivděný jako malý kluk. Je prostě přesvědčen, že uvařil vítězné menu. Je to pravda?

Jeho favoritku Lucii Bílou mu připomíná černovlasá matka tří dětí Petra, která naopak tvrdí, že v soutěži pro výhru není, že si chce hlavně zpestřit život a poznat zákulisí soutěže. Přesto právě Petra se v pátek hodně snaží a o své hosty skoro vzorně pečuje. Karlovi dokonce běží pro pivo! Ten přišel na zajímavý trest pro hostitele, který se s jídlem moc loudá – návštěva mu mezitím vypije bar…

Prostřeno – 31.5.2017 – LukášPetra je pro někoho moc upovídaná a pro někoho i moc dobrá hostitelka – a tomu odpovídá i poslední bodování, místy velmi překvapivé… Jaký úkol týdne čeká milovníky syrečků z Hané? Je to balkánský sýr a mezi recepty nebude jen oblíbený „šopák“. Odér olomouckých syrečků se do jídelníčků však také dvakrát vloudí. Meníčka jsou pestrá, nálady proměnlivé, otevřenost, ale i mimikry některých soupeřů zajímavé, pokusy o zábavu místy ambiciózní. Kdo to nakonec vyhraje? Vyplatí se Moravákům tentokrát taktika? Sledujte olomoucké Prostřeno! od pondělí do pátku!

Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš:


Ve středu 31.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladý tatínek Lukáš (28). Lukáš je rodinný typ a doma rád společně se svou partnerkou vaří. Ta mu věří, a proto Lukáše do soutěže přihlásila. Třetímu hostiteli ale jeho večeři určitě neulehčí taktik Honza, který dorazí celkem v ráži a chce se hádat a dělat dusno. Ale i ostatní mají spoustu výtek, a dokonce ani hostitel není se svým hlavním chodem či dezertem moc spokojený.

Masové kuličky se sýrem a dresinkem mají střídavý úspěch, ale pro Honzu je předkrm vysušený. Špenátová polévka s krutony a slaninou je pro někoho nedochucená, pro jiného nahořklá, hosté se dohadují, zda je ze špenátu mraženého, či čerstvého. Honza rozvine debatu o tom, kdo si přišel pro peníze, a kdo je pokrytec, protože to nepřizná. Petra se jen diví a nechápe, Karel to jde na chodbu rozdýchat.

Hostitel to ale zase až tak moc nevnímá, protože má hodně práce v kuchyni. Jeho brambory k hlavnímu chodu nejsou tak dobré jako včera a panenku prý Lukáš umí také lépe. Prostě smůla se mu lepí na paty, ne všechno se podařilo. Hru s otázkami a úkoly, které se týkají jídla, vaření, přípravy pokrmů a znalostí surovin, si hostitel pečlivě připravil. Dobře se zhostí i výzvy, která souvisí s péčí o jeho malou dcerku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
ve středu 31.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš:

Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš
Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš
Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš
Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš
Prostřeno – 31.5.2017 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle