Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít

31. 03. 2017 | Poslední díl
V Olomouckém kraji se u stolu sejde pestrá partička nadšených amatérských kuchtíků. Ženy budou v mírné přesile, nejstarší účastnici je padesát let, nejmladší soutěžící je tantrická masérka Nela. Zadání úkolu týdne je opět široké – soutěžící z Hané musí připravit nějaký pokrm, jehož součástí bude mrkev.

A budou z toho opět pěkně zmatení… Avšak nejen oranžová ozdobí kulinářskou paletu, tentokrát bezpochyby vedou zelené polévkové krémy, které se na jídelníčku octnou hned čtyřikrát! Opakuje se také losos a zase proběhne diskuse o tom, jaký je rozdíl mezi kaší a pyré. To je naštěstí ale jediný spor téhle spřátelené sešlosti. Hosté se hodně nasmějí, překvapí hlavně Ivana, která žertuje celkem nenuceně, ačkoliv v pondělí působila nesměle a seriózně.

Prostřeno – 31. 3. 2017 – VítJe také hodně věcí, které nejí, nemusí, nedělá a moc se jí nelíbí. Zda je to taktika, nebo za to může vybraný jazýček první hostitelky, teprve uvidíme. Soutěžící už koncem týdne svůj názor mají. Finále na krásném venkovském statku u Vítka je pro všechny příjemným závěrečným překvapením, přestože venku mrzne a ve vzduchu je cítit nervozita. Kdo vyhraje vytoužených 60 000 korun a stane se hostitelem týdne? Jak to v pátek na Hané dopadne? To uvidíte od pondělí do pátku na Primě v oblíbeném pořadu Prostřeno!

Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít:


V pátek 31.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno kadeřník Vít (25).
Včera jsme byli na venkově u Šárky, ve finále se podíváme na krásné stavení na samotě, kde poslední hostitel chová spoustu zvířat. Vítek se vyučil brašnářem a rekvalifikoval se na kadeřníka.

Ale klidně by mohl být i farmářem, protože kromě psů chová třeba i ovce, slepice, poníka nebo pštrosa. Rád by si pořídil vlastního koně a doufá, že se mu to podaří – když vyhraje. Dnes má koně půjčeného a kdo chce, může se projet zasněženým polem. Hostitel je na soupeře nachystaný, určitě se jim bude na usedlosti líbit. Vejce má Vítek pouze domácí a vajíčka budou i součástí výzvy. Ta nakonec nemine ani Šárku, která se na ni v pondělí vykašlala…

Na druhý chod bude zvěřina, na předkrm opět losos, sice v jednoduché úpravě, ale moc dobrý. A jak by se všichni domluvili, i na poslední večeři se podává hrášková polévka, tentokrát s mátou. Hlavní chod je ale údajně nejlepší z celého týdne a hostitel se s ním úplně mazlí. Dančí na dezertním sladkém víně má Vítek vychytané, jako příloha bude kaše. Nebo pyré? Každý k tomu má nějakou vlastní teorii.

Večeři zakončí crème brûlée, hostitel s francouzským dezertem sice není úplně spokojený, ale poznají to soupeři? Vít rozumí také vínu a dolévá, ale nálada je už bohužel stísněná, unavená a poznamenaná nervozitou. Asi se všichni musejí sejít ještě jednou, aby se pořádně odvázali…
Protože ve finále už každého hlavně zajímá, pod čí poklicí se skrývá 60 000 korun! Kdo se stane vítězem olomouckého týdne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vít,
v pátek 31. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít:

Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
Prostřeno – 31. 3. 2017 – Vít
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !