Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin

31. 01. 2020 | Poslední díl
Další premiérové Prostřeno! se odehraje v Jihomoravském kraji. kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou muži ve velké převaze – čtyři ku jediné mladé ženě. Úkol týdne tak trochu navazuje na minulý speciál – hosté mají připravit něco zdravého a chutného, ideálně vlastní recept a neopičit se po soupeřích. A kdo splní zadání nejlépe, bude odměněn, rozhodnou o tom sami soutěžící.

Zajímavé je, že u stolu se sejdou dva pětinásobní otcové a opět se potvrdí oblíbenost dýňové polévky – na jihu Moravy se bude oranžový zeleninový krém podávat hned třikrát! Masité pokrmy tentokrát výjimečně zastupuje pouze drůbež – na stolech přistane krůtí, kuřecí i kachní maso v různých úpravách, hlavně to budou rolády. A to už poskytne velkou možnost srovnávání…

Prostřeno – 31.1. 2020 – MartinJednou zavítáme na pravý moravský večer do sklípku a jednou se podíváme na chatu – při obou návštěvách bude hostům trochu zima. Kde si nakonec nejvíc pochutnají a dobře se pobaví? A kdo se ukáže jako největší kritik? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, protože vyrovnané a napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin:


V pátek 31.1.2020 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitel Martin (21). V pátek se k plotně postaví skladník Martin. Toho rodiče nechali ve velkém domě a odstěhovali se za prací do Rakouska. Poslední hostitel se ve svém volnu věnuje cvičení, hraje počítačové hry a myslí si o sobě, že je upřímný. Martin, který má vrozený fyzický handicap, se snaží denně posilovat, i když mu to rodiče ani doktoři moc nedoporučují, ale on si jde za svým.

Také dbá na kvalitní stravu s dostatkem živočišných bílkovin. Jak se mu ale bude dařit v kuchyni? Budou se ve finále péct oplátky? Anebo se poslední večer ponese na férové vlně? I Martin upeče domácí pečivo a jeho předkrm se salátovým mixem a pečeným balkánským sýrem buď hostům hodně chutná, nebo naopak nic moc. Housky prý mohly v troubě ještě chvíli pobýt. Na oblíbenou dýňovou polévku se potřetí spolehne i Martin, který krém okořenil muškátovým oříškem, ale třeba pro Michala je ochucený málo.

Jenže Martin si myslí, že ho Michal kritizuje proto, že mu v pondělí přišla jeho dýňová polévka se skořicí naopak výrazná až moc. Hlavní chod s neobvyklým názvem - kuřecí supreme se šťouchaným bramborem – se mladému kuchaři povedl. Jde o nejlepší část z kuřete, která se třeba také využívá na kyjevský kotlet. Kuře bylo dobře udělané, nikdo si nestěžoval, přestože drůbež byla na stole již popáté. Nakonec bude čokoládová pěna, ta moc zachutnala Natálce.

A i když do sladké tečky hostitel zapomněl přidat žloutky, na výsledku se to nijak negativně neprojevilo. Na zábavu dorazí dědeček Martinovy přítelkyně, protože je to pěstitel kaktusů a ty se budou ve finále sázet. Děda to má jako své životní hobby, soutěžící se od něho hodně dozvědí a také si odnesou malý květináč s kaktusem na památku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin, v pátek 31.1. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin:

Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
Prostřeno – 31.1. 2020 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !